Followers

14 December 2011

GERHANA BULAN

salam..

org dah lama duk cite pasal GERHANA BULAN, aku baru nak cite..

pada malam GERHANA BULAN aku tak tertengok pun sebab time tu aku dalam perjalanan bari ke KUALA TERENGGANU dari KL..

yeeeeee!! ramai yang marah aku pergi KL tak cakap tapi aku pergi KL kali ni ada keje, ada shoot salon rakan sekampung satu group dgn aku, kiranya pergi untuk mempromote saloon gitu..

oh dah tersimpang jauh ceritanya.. so aku nak share 1 gambar GERHANA BULAN ni, sangatlah kreatif konsep yang dibuat.. aku dapat gambar ni daripada sumber FB..

 384221_258022890919131_164486926939395_631242_934030572_n


cantekkan bulan ciptaan TUHAN, cantekkan idea ciptaan MANUSIA.. YA ALLAH besarnya kurniaan mu ini..

sekian..

0 GEDIXXX: