Followers

31 January 2012

CH PART 1

salam..

cerita ni taun lepas punya cerita.. dah berkurun lama dah gambar2 ni semua tapi baru nak keluarkan.. hahahaa.. ketandusan idea kot..

jom layan gambar CAMERON HIGHLANDS.. yeahh..


DSC_0015


DSC_0007
DSC_2007
DSC_0009
DSC_0118
DSC_0018


dah puas tengok gambar meh aku cite.. dalam banyak2 gambar, gambar kat sini aku paling suka.. suka sangat2 sebab view dye amatlah cantek, time ni aku baru je sampai ke CAMERON HIGHLANDS..

baru ni cousin aku ada tanya, dye pergi CAMERON HIGHLANDS tapi tak jumpe view ni, kat mane, kalau korang nak tau kat mane, sebenarnya view ni aku dapat pada waktu pagi, dan dimana tempat ni??? disini..

DSC_0019
DSC_0126


dikaki bukit.. time ni hampir2 nak sampai kemuncak, tapi belum sampai lah, kiranya ketika mendaki bukit, ternampak view cantek so kitaorg redah la melangkah batu divider tu semata-mata nak dapatkan view yang cantek kat situ..

memang marabahaya, tapi time ni aku dan yang lain tak pikirkan pape pun sebab time ni tengah duk berebut nak dapatkan view yang cantek, tapi time aku nak post ni baru aku teringat betapa bahayanya kerja kami ni.. hahaha…

kitaorang sampai sana dalam lingkung tengahari kot..

continue entry akan datang..

sekian…

2 GEDIXXX:

Dalila Hamid said...

foto2 yg menarik

sue said...

mmg terbaekla view kat sini... tp kn g pepagi lakan br dpt pemandangan yg cantek ni...