Followers

03 January 2012

SITU SANA SINI CERITA NI

salam..



ada banyak bende aku hutang korang entry tapi ini baru aku dapat semalam kat FB.. SITU SANA SINI blog duk sibuk cakap pasal pelajar CEMERLANG SPM 2004, AMALINA CHE BAKRI, aku sendiri terkejut dan tak sangka..

bukan aku nak bz body pun, tak de makno nak keypochi ni semua, cuma nak tau betul ke dye ni?? dari sudut aku tengok macam betul gambar kat bawah ni dye.. tapi entahla.. sendiri2 korang nilai okeyh..


ini gambar dulu selepas berjaya CEMERLANG DALAM SPM pada tahun 2004.. oit!! tahun aku tu.. dye ni sama umo dengan aku tau..

yang kat bawah ni semua gambar SEKARANG.. sumber dari FB






semua gambar ni dyeorang dapat daripada FB AMALINA CHE BAKAR, entah betul entah tak, tapi kalau tak betul takkan dyeorg boleh copy gambar ni semua kan dan aku sendiri duk tercari2 mane FB si AMALINA ni..

kalau korang tau n ada FB dak AMALINA ni, share la jugak ye, saje nak keypochi lebay2.. kannnnnnn..

sekian…

3 GEDIXXX:

rasp said...

ada iras-iras...
tapi ntah ler kan...

kazmyra afkar said...

sis rasp : btl2.. ada iras2 tapi kita tak boleh nak hukum org tu tanpa usul periksa kan.. harap2 bukan dye..

edaleeja said...

not good..not good ..hehehehe.. harap2 bukan dia la ni ye...nauzubillah