Followers

20 March 2012

KENDURI KUALA LIPIS

salam..

selesai sudah kenduri salah seorang dari IDEAL FAMILY di KUALA LIPIS, kampung TOK TI a.k.a CT NURHALIZA..

rumah pengantin perempuan berhadapan dengan rumah TOK TI ok… sb tu berani beno duk over acting kat status FB nak mkn petay ngan TOK TI.. hahaha.. tengok tak pernah pun tuan empunya badan, asyek tgk rumah je.. wakakaka

 

Picture 361abang long IDEAL PHOTOGRAPHY a.k.a fadhil dan isteri

kami IDEAL FAMILY berkampung disana selama 4 hari 3 malam.. bermula dari sehari sebelum akad nikah, sehinggalah selepas sehari majlis mereka..

hepi giler aku duk kat kole lipis, bukan sebab TOK TI tapi sebab orgnya sangat2lah peramah dan family isteri fadhil (ILNIEY) dah macam keluarga aku, peluk cium, gurau senda.. best sangat2..

DSC_7942

kenapa kami sakan sangat kat sana sebab kami selaku PHOTOGRAPHER kat sana dan aku… aku selaku pembantu group bukan sebagai photographer ye adik2 kakak2 abg2 ye..

dannnnnnnn kami paling beruntung sebab dapat makan makanan pengantin punya.. best2.. paling best IKAN PATIN, KOLE LIPIS laaaaaaa katakan…

lastttttttttttttt….

TAHNIAH aku ucapkan kat korang berdua macam2 masalah yang dihadapi sejak bertunang hinggalah menginjak ke saat2 akhir HARI BAHAGIA yang kunjung tiba, dengan berkat kesabaran mereka berdua mengharunginya akhirnya selamat juga ke jinjang pelamin dengan bahagianya..

ALHAMDULILLAH…

p/s : tunggu kemunculan kami mengekor pengantin pergi honeymoon.. yeahhhh~~

sekian…

5 GEDIXXX:

Dee said...

lawa mira pakai tudung..hehehe..selamat pengantin barulah pd org lepih tu..

kazmyra afkar said...

kak dee : ye ke?? meacih.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

yup setuju dengan k.dee...sangat cantik...

Lia said...

wahh.. berseri2 kwn pengantin tu.. tak lama dah le kan myra punya turn lak.. hehehe

kazmyra afkar said...

bonda pepel : tenkiu2...

sis Lia : hahaha.. insya allah mira punya turn, harap2 tahun ni ler.. doakan ye..