Followers

04 April 2012

ARTIS PALING KEJAM!!

salam..

ops!! mood nak berblogging dah ada, tapi tetiba je kuarkan entry KEJAM kan.. teruk2.. hahaha

ok, terus terang aku ada 3 orang artis WANITA yang aku paling meluat.. tapi terutama sekali aku tak suka artis ni…

534054_267891433297537_120931754660173_623870_65192700_nAYU RAUDHAH IN THE HOUSE

Kenapa aku tak suka dye??? dulu2 aku suka bebenor dye ni, serius aku tak tipu!! tapi start isu dye mengada2 pasal dye disayangi mak mertua, time tu mula2 sekali dlm proses dye nak kawen dgn si ZAQUAN ni, aku jadi naik mual, asal pula dye nak menunjuk2 sedangkan sudah la ko hal ko kan…

tibalah masanya dye masuk campur hal rumah tangga RITA RUDAINI dgn AIDIL ZAFUAN.. apa hal ko ni?? sejak kes tu aku dah nampak sgt dye memang seorang BATU API!!! kalau tak sebab dye takde nya nak bercerai berai laki bini tu.,. kesian ok!!!

YA!! mungkin dah ditakdirkan oleh TUHAN, AIDIL dan RITA bergaduh, tapi bukan seseorang yang memecah belahkan rumah tangga org.. apa perasaan ko apabila rumah tangga ko bergolak disebabkan bahan hasutan org lain?? apa ko rasa???

HAAAAAAAAAA KAN, EMOSI AKAK OK!!!!

tengok pada COVER MAJALAH ANIQAH tu, bertajuk AYU RAUDHAH – ZAQUAN “SIMPATI NASIB WANITA”

apa maksud ko?? simpati yang macam mane agaknya ye??

kannnnnnnn EMOSI lagi aku ni… dah2 tak mo cakap banyak…

SEMOGA TUHAN SAHAJA YANG DAPAT MEMBALASNYA..

sekian….

5 GEDIXXX:

Lia said...

same too lia pun tak brp suka dgn ayu ni.. huhu

rasp said...

errmmm no komen sbb saya mmg tak amik pot pasal dorang nie hehehehe

Ana Farhana said...

tak suka jugak.. tp tak ksh pn hehe

eLLy said...

akak pun tak suka!!! ....
eh mana lagi dua??

kazmyra afkar said...

lia : samalah kita.. hahhaaha..

sis rasp : malas nak kish jugak tapi kekadang dah sllu kuar kisah dyeorg jadi mual..

ana farhana : kan, tak suka kan... hehehe

sis elly : lagi 2 biarlah rahsia, bila dah gempak sgt cerita dye, baru keluarkan dari 2 org tu.. hahahaha