Followers

21 June 2012

happy birthday wishes..

 

salam…

hari ini terlambat post entry skit sb aku duk sibuk main game sampai lupa nak post entry..

aku tak de pape nak ckp terima kasih kepada yg wish bufday aku hari ini, udah tua aku dah haaa…

yang paling penting ada org tu lambat wish bufday aku, boleh macam tu?? org yang paling penting tapi wish lambat sampai nak SENTAP kejap aku tapi aku selamba je sb aku tau dye masa mula2 kapel dulu dye pernah lupa tarikh bufday aku, so apa org cakap ni dah selalu sgt lupa, 4kali bufday aku pada 3tahun lebih kitaorg kapel, taun lepas adalah ON TIME dye wish bufday, tapi taun ni dye tak boleh blah lambat wish, alasan pun tak munasabah sarawak dye berikan kat aku…

182353_4130323774190_1088046147_n

ko tgk!! dah nak jam 4 pagi baru dapat wish bufday aku.. naseb baik aku tak tido lagi, kalau aku dah tido, harus aku mimpi pergi sentap depan muka dye.. hahaha.. org ke 10 wish.. hahaha, sebenarnya tak de pn yg wish mmg dye org pertama wish on sms dan org pertama wish thru FB..

556580_4130629821841_66010328_n

kenapa thru FB pun dye org pertama, sebabnya aku hide kan bufday aku, sebab tu tak de yang wish, aku nak tengok si pakcik ni ingat tak bufday aku.. hahahaha…

xpelahh lambat wish kan asal dye ingat bufday aku.. hadiah?? apa yang aku dapat?? ini haaaaaaaaaaa…

525048_4066349294868_1687079047_n

aku dah dapat si kecik tu.. tapi bukan dye bayar semua la, dye half la… so itulah advanced gift bufday aku untuk tahun ini.. tahun depan nak apa pula ye… hehehe…

TENKIU FOR MY MUM COZ MENJAGA, MENDIDIK, SAYANG PADA MIRA YANG AMATLAH DEGIL, TENKIU FOR MY SIBLINGS COZ SAYANG MIRA, TENKIU FOR MY B COZ SETIA HINGGA SEKARANG, TENKIU MY FWEN SENTIASA BAGI SOKONGAN, TENKIU OLS LAH…

 

sekian..

4 GEDIXXX:

rasp said...

hepi bufday to you...
hepi bufday to you...
hepi hepi hepi bufday to you dearest sistaaaaaaaa....
hepi bufday to youuuuuuuuu...

Lia said...

Happy birthday to you dear.. Semoga diberikan kesihatan yang baik & murah rezeki dan cepat2 naik pelamin.. Amin...

kazmyra afkar said...

tq sis rasp, lia... amin3...

♡ a.y.u ♡ said...

mira memang degil..hahahaa..
tapi die seorang kawan yang baik..
igt balik cara berkenalan tu sangat kelakar..papepon wish both of u happy always...xoxo..hug n kiss