Followers

25 June 2012

u’re my dearist

salam

cerita ini dah lapok dan aku tau aku dah lama tak penuhkan entry untuk bulan ini dan bulan lepas…

aku amat2lah bz lately ni.. so untuk penuhkan entry pada bulan2 ini, aku kasi korang layankan gambar kawen my fwen cuti sekolah baru ni.. aku dah ketandusan idea tapi aku teringat aku belum pernah keluarkan kisah kawan2 aku semasa di bangku sekolah…

DSC_0965ini kami..
baju HIJAU – NUJU, sebelah NUJU – NORMA, sebelah NORMA – RIKA, baju pengantin – SHA, sebelah aku tu – ATEH (pengantin baru jugak, selang beberapa hari majlis dye, majlis kawan SHA pula.. maknanya ATEH dulu baru SHA)

DSC_0271tema GREY/ SILVER untuk majlis kawen rumah ATEH

DSC_4013tema ORANGE untuk majlis kawen rumah SHA

semua tema kawan2 tidak sama dengan tema keluarga masing2 dan tema2 ini semua adalah idea aku tapi ada jugaklah tanya pendapat kawan apa macam pengantin pakai baju macam ni, tema macam ni, gitu…

ikutkan kami 7 sekawan – ATEH, NUJU, RIKA, SHA, JULIANA, NORMA dan AKU. dalam ramai2 ni, yang dah kawen sekarang NORMA the senior WIFE org, hahahaha… diikuti dengan ATEH dan SHA.. JULIANA adalah TUNANG org dan akan berkahwin tak lama lagi dannnnn yang SINGLE sekarang ni RIKA, NUJU dan AKU.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. Sad smile

bila masing2 duk bercerita, duk bercakap kan, konfem dyeorg akan tanya AKU bila lagi, bila aku cakap nak lepaskan semua kawan2 kawen dulu, dyeorg akan cakap last nanti masing2 bawak perut, so tak boleh nak lepak lama macam mane aku lepak time dyeorg kawen.. waaaaaaaaaaaaaa.. lagi sedih ok.. Sad smile

b, jom kawen…!!!

dah2 tak mo bebel panjang, bawah ni masih lagi ada gambar, korang tengoklah gelagat kitaorg yang gila lensa.. mmg macam2 perangai… so kita layankan aje ye…

DSC_0267
DSC_0275

DSC_0277
DSC_3486

DSC_0964
DSC_4066

DSC_4068

DSC_4067

yeayyyy dah selesai… lega oden.. harap2 korang cam la ye yang mane majlis kawen ATEH yang mane majlis kawen SHA.. kalau korang tak kenal, korang tak baca la tu, korang mai layan gambar je… hehehehe…

setiap gambar ini masih belum di edit dan credit kat my group photography IDEAL PHOTOGRAPHY

sekian saje AL KISAH kawan2 yang ada carta diHATI saya.. sebelum tu, kasi laluan kat tuan tanah nak berposing ala2 pengantin dulu ye..

DSC_3547nak naik pelamin sendiri lambat sangat, pinjam pelamin org la kita ni.. b kan..

sekian..

0 GEDIXXX: