Followers

18 September 2012

BARU NAK MUNCUL!!

salam..

dah sebulan lebih kot aku tak usik blog aku ni.. memang kebizian.. seminggu selepas raya aku sibuk duk prepare aku punya barang2 nak pi study, lepas 2 minggu raya aku terus naik KL nak lapor diri for study..

FYI, saya adalah BUDAK SEKOLAH.. bukan BUDAK KERJA.. hahaha..

nak tau lebih lanjut atau nak kepo2 aku belajar kat mana, korang jengah la kat BLOG MAK dan KAKAK aku.. aku time tu?? sangatttttttttlah nak nanges.. sebab terasa berdebar nak berpisah dengan mak.. pestime tau berpisah dengan mak lama2.. selama ni paling2 lama 1 minggu je.. tu pun dah duk tepun2 tanya khabar walhal aku balik je kan..

sajeeeeeeee menggatal…

so layan je la entry dyeorang.. buat masa sekarnag ni, korang bagi aku bernafas dulu ye.. assignment dah muncul depan mata, haruslah diberi perhatian buat seketika..

sekian, salam sayang dari saya..

KAZMYRA AFKAR.. <3

0 GEDIXXX: