Followers

31 December 2012

BERAKHIRNYA TAHUN 2012, BERMULANYA DIRIKU

SALAM..

memang dah lama aku tak buat entry ni...

ye aku mengaku dah 3,4 bulan aku biarkan blog aku menjadi blog pusaka...

ampun dan maaf diminta kepada semua reader yang selalu klik tapi tak de entry (selalu ke??) .. sepanjang 3,4 bulan baru ni aku sibuk dengan belajar dan hari ini aku dah start internship sebagai TENAGA PENGAJAR di salah sebuah PUSAT BERTAULIAH KEMAHIRAN SWASTA..

insya allah start intern ni, aku akan merajinkan diri, kalau aku tak bz.. balik2 aku kene start buat kerja jugak, takpe la bagi aku peluang untuk mengabadikan diri aku dlm blog aku sendiri lagi..

FAHAM?? 

TAK FAHAM??

aku tak de idea, sb duk pk macam mane nak selesaikan aku punya portfolio..

so aku mohon korang doakan semua berjalan dengan lancar ye...

amin3..

sekian...

LOTS OF LOVE..

0 GEDIXXX: