Followers

21 February 2013

Ruang dan Waktu

semalam tak sempat nak update blog, sebab aku dlm keadaan tidak stabil, ngantuk, tensen n macam2 lagi..

hari ini aku cuba keluarkan topik apa yg akan di update selapas ini so bg ak masa nak start cerita..

yeeeha..

20 February 2013

"Blogger" baruuu

wah3, ini menambahkan kerajinan aku ni sebab dapat update thru henfon..
syukur alhamdulillah, dah la aku ni pemalas nak buka laptop nak update blog, bila dpt update thru henfon ni, seribu rahmat dah untuk aku..
aku malas update sejak2 laptop aku ni tak berapa nak serasi dgn hidup aku, harap2 thru Android dpt tingkatkan lagi kerajinan aku..
ngeh ngeh ngeh..
kalau malas jugakkkkk, lempang laju2.. ha3
tuan tanah berundur dulu.. selamat berblogging untuk diri sendiri...