Followers

22 June 2011

24..

Hepi bufday to me!!

Ops!! Terlambat keluarkan entry coz time tu aku sedang bz dengan tugas aku sebagai fasi di kem bersama BELIA KUALA TERENGGANU..

Aku doakan agar aku dipanjangkan jodog, dimurahkan rezeki.

Tetiba je terasa diri ini sudah TUA kan? Iyolah, apa tak tuanya haaaa dh umo 24, org lain dah dukung anak dah, aku duk pikir sal boyfren jek, sian kat aku kan.. Nak buat macam mane, belum sampai jodoh aku lagikkkkkkk..

To ols my fwen, my ex boy, my mum, my family n my lovely, tenkiu so much sebab ingat bufday aku..

LOVE U SO MUCH!!!!

akhir kata dari aku, JOM REHATKAN DIRI.. mood : letih dengan tugas seharian..

Sebelum tutp bicara aku mohon ampun dan maaf andai aku ni asyek duk janji je nak post entry tapi tak keluaq2.. Insya ALLAH selesai tugas aku sebgai fasi, aku akan aktif kembali walaupun lok lakkk..

Sekian...
Published with Blogger-droid v1.7.1

2 GEDIXXX:

sW33tdARLiNG said...

buat entry kat Galaxy leh masuk gambar ker?

fiena kot said...

jodog 2 nape kak ? ahhah