Followers

17 July 2011

APABILA CHENTA HATI BALIK

salam

 

 



kali ini hepi giler2 sebab request dengan encik CHENTA HATI minta balik sebelum puasa…

kalau dulu-dulu, buka puasa bersama walaupun seminggu sekali, tapi sekarang, insya allah sebelum raya aku nak sekali je buka puasa dengan dye, so sebelum bulan RAMADHAN menjelma haruslah mintak balik nak goda2 manja dulu nak mintak makan something kan…

akhirnya secara surprise tak menjadi daripada TUAN EMPUNYA BADAN tu, dye terpancul depan muka aku, itu pun time aku duk lepak dengan budak2 photographer kat tapak shooting kitaorang.. wakakakaka, padam muke… dye nak surprise aku kat rumah sekali tu aku buat surprise dulu kat dye…

 



ops!!! pasal photographer tu nanti aku cerita ok…

so dye datang jemput aku pi qadar dating kitaorang, pi pusing2 sampai pening… hahaha..

so dalam kitaorang ngah pusing2 tu, aku buat request nak makan nasi ayam @RASAMAS… sebab dye cakap lapaw n nak makan nasi, so haruslah dye ikut ngidam si bini ni haaaaa (ngidam manja2)

… then terus rembat nasi ayam blackpepper..

rrs


sodap gilers ok… harga dye tak sampai 10hengget..
AMARAN : JANGAN AMEK AYAM PERCIK, TAK BEST!!!

lepas dapat nasi ayam aku terus ajak dye pusing2 lagi then last skli sebelum balik rumah buah febret aku dapat tauuuuuuuuuuu selepas pujuk punya pujuk punya pujuk, tak dapat banyak takpe, dapat sikit pun dah cukup untuk aku…

Durian Fruit


RAJA BUAH!!! best gilersss!!!! siapa tak makan RAJA BUAH ni haruslah ruginyaaaaaaaaaa dalam hidup korang.. try lah makannnnnn… sodappppppp!!!! aku makan 1 biji setengah mak aku pun makan 1 biji setengah, 3 biji yang ada tu aku dan mak je yang rembat sampai licin… wakakakaka, giler dengan buah ini okeyhs…

akhir kata dari aku

SAYANG ALWAYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SAYANG B…
MUAH3…


253002_2097180546880_1166366183_2520047_5154225_n
ops!! bagi TUAN TANAH posing manja dengan encik CHENTA ok… jangan jeles.. lalalalalalala..

sekian…

8 GEDIXXX:

i'm ezza haniza said...

so sweet!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

i'm ezza haniza : tenkiu laling

Dee said...

alolo...sukalah tu..

sW33tdARLiNG said...

kakak hari2 boleh buka posa ngan dia.. dia nok ngecek mari umah waktu buka... lalalalala~~

Lia said...

betoi tu rugi sapa tak mkn durian.. sgt sedap.. hehe..
sweet couple lah.. ^___^

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kakak : ye oyak dahhhhhhhhhh, benci rrrrrrrrrrrrrrrr.. nak g kl kerek sikit ey, ley buka pose sokmo.. hahaha.. mak runsing dah mira nak naik kl ogmo ho.. hahahahaa

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis dee : hahaha, op cos suka...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

lia : tenkiu lalink