Followers

26 August 2008

mY LovELy...

Di sebelah kiri yang cantek2 tu, yang lentok skik tu mak aq n sebelah kanan plak yang hensem2 tu arwah abah aq...pic ni dah lama, time ni abah masih dlm keadaan sihat walafiat, abah aq meninggal pada 11hb Januari 2007...2,2 ni lah jantung hatiku...dimana-mana dia tetap di hati aq....kalau tiada diaorg, siapalah aq di dunia...cewah....mak aq nama KAMARIAH AWANG, dilahirkan pada 12hb Julai 1953 di SINGAPURA tapi sekarang dah jadi RAKYAT MALAYSIA....arwah abah aq nama ABDUL AZIZ @ HUSSIN BIN ISMAIL atau dikenali sebagai AZIZ AFKAR dilahirkan pada 12hb Disember 1942....semua no.2 dibelakang arwah abah aqLah yang kebas...abah aq ni famous lah jugak...terkenal sebagai penulis novel HARTINI...arwah abah juga penulis skrip drama radio kat radio TERENGGANU.....abah aq ni asal TERENGGANU, RAKYAT MALAYSIA lah....tak plak pernah aq tanya mcm mana diaorg berkenalan...aq bukan xnak ambik tahu, tapi aq seganlah nak tanya...aq ni kan pemalu orgnya..hahahahahahaha...mayB abang2 n kakak aq tau kot....kalu korang nk tau, t aq blh tanyakan diaorg..itupun kalu diaorg nk tau la....beza umur parents aq ni 10 tahun...tapi diaorg nampak muda kan...semua org tak percaya umur mak n arwah abah aq...diaorg kata aq tipu....aq bukan tipu, itu kenyataan...kalu korang xpercaya, boleh check ic diaorg....okLah setakat ni je aq criter pasal parents aq...t aq criter pasal adik beradik aq plak k....

1 GEDIXXX:

tHe stORieS...... sWeEtdARLinG said...

abah & mak aku jugeeeeeeeeeek...!!