Followers

04 February 2009

BIRTHDAY ZULFAN...

27hb Jan 2009, genap umur zulfan 2 tahun... kebetulan birthday zulfan tu, family akak di Terengganu, jadi apa lagi kene la celebrate kat Terengganu, apa lagi, kalo celebrate kat sini kene cari present la kat dye, bila bab suruh pilih je, si Zulfan ni plak semua dye nak, yang tu nak, yang ni nak... naseb baek tak pandai cakap, buat dye pandai cakap... masak aku... last2 dengan secara sukarela nya aku pilih hadiah yang paling mahal dye pilih, bukan paling mahal kat situ tau!! tapi paling mahal yang dye pilih... korang kene faham perbezaannya tu... kih6... yela, ak bukan tak nak kasi yang mahal sekali tapi poblemnya dye budak kecik lagi, takley mahal2, maen sekali je terus rosak bagai.. tul tak?? tul tak?? kih6... kat bawah ni, aku nak kongsi ngan korang pict time kitaorang sambut birthday si MOHD ZULFAN AFKAR BIN MANJELER... eh silap MOHD ZULFAN AFKAR BIN MAZLAN

BIRTHDAY CAKE, ZULFAN AFKAR


MENU : KEK, AYAM N MEE GORENG


ZULFAN NGAN EXCITED NAK TIUP LILIN... MUKA DYE BUAT AKU GERAM!!!!







HEPI BIRTHDAY ZULFAN...



video

KORANG NAK TAU, BERPULUH2 KITAORANG NYANYI LAGU BIRTHDAY BUAT ZULFAN, TAPI LAM VIDEO NI YG LAST LA KITAORANG WISH BIRTHDAY.


SEKIAN....

0 GEDIXXX: