Followers

31 January 2009

Meriah....

1st day akak sampai kat umah, kitaorang hepi sangat coz dapat mengubat rindu dihati kat anak-anak saudara ak ni, yela dah lama tak jumpa walaupun beberapa bulan. last ak jumpa depa sume time raya haji ari tu, lama tu kan??? dah berbulan2... so malam tu, rumah ak riuh rendah ngan sore si Zulfan tu.. Zulfan ni umo da nak masuk 2 tahun, tapi mulut lambat sikit nak boleh bercakap yang dye tahu cakap pun bahasa korea, kih6... yela apa tak nya, time kakak ak mengandungkan dye, kakak ak kuat sangat tengok cerita korea sampai terbawak-bawak kat anak tu... korang dengar si Zulfan bercakap, naseb r.. kih6... dah la cara percakapn dye mcm tu, paling ak geram dengan telatah dye, muke dye, saje je.... e........ geramnya!!!!!!!!!!! Ni pict yang malam tu, time ak layan kerenah dye....


"helo, papa... papa biler nak datang??? zulfan indu r"

1 GEDIXXX:

sWeEtdARLinG said...

mama pun rindu papa... kekekeke