Followers

02 March 2009

February Top Commentator

hahahahaha.. dengan berkat usaha ak yang pemalas nak buat n3, tapi akhirnya ak berjaya kerana merajenkan diri ak ni mengomen blog kakak ak sendiri.. alo ada hadiah kan so ak buwek la, kalo tak dek hadiah la kan, tak de masanya ak nak mengomen banyak2 lam 1 en3 dye tu.. paling2 banyak, dua sudah ngomennya.. hahahaha, ak bukan nak hadiah sangat bebenonya, ak nak demand sikit sb lam tengah bulan 3 ni time cuti sekolah ak nak p singgah umah kakak ak ni ha, kitaorang nak p cuti2 family.. pakat nak p berkelah la konon, kitaorang cadang nak p SUNWAY LAGOON sb kawan baek mak ak ni nak sangat p sana bawak cucu dorang so ngan ini ak berkesempatan la nak demand ngan kakak ak yang baek sangat ati dye tu, mintak dye bayarkan tiket masok sana.. banyak sangat ke ak mintak?? demand sangat ke ak ni ha??? ngomen sikit wahai akak ak... so now, ak dah menang dah.. jadik akak ak bagi ak award kat ak sbgai pemenang ngomen bulan february ni... baek sungguh akak ak... hahahahah, sabo la kak ye.. naeb ko la dapek adek cam ak... ekekekekeeke


TQ KAKAK KU, MUAHS2

2 GEDIXXX:

sWeEtdARLinG said...

sila tempek di side bar sebagai kenang daku dalam doamu...

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot