Followers

24 June 2009

hadiah birthday

msg mak : myra ada hadiah tuk ko, dari kL nampak macam kakak hanto.. aLong(anak saudara) ada umah...

5 minit kemudian....

ak : hello, mak mane along?? (along ni anak buah ak, sama bufday ngan ak, sama hari n bulan)
mak : jap.. aLOng!!!!!!!!!!!!!! ummi nak cakap... (ummi nama panggilan anak buah kat ak...)
aLong : hello..
ak : hepi birthday to u aLong.. n bla bla bla bla bla
k la kasi kat nenek (mak)
mak : ni ada bungkusan kakak kasi kat ko ni... pe ntah mak tak buka lagi..
ak : ok tak pe la, balek nanti orang buka la, jangan buka lagi...


5.30 petang

ak balek keje ak tak terus balek umah sb ofis de buat game main PINBALL so ak bergegas ke sana dulu "walaupun" hati berdetik nak balek umah nak tengok "hadiah" yang kakak ak kasi...ak dah agak kakak bagi hadiah bufday sb ak pk ak tak de order pape ngan dye.. dalah masa sejam ak pun balek...

6.30 petang

hah ko, ak nampak bungkusan ni atas meja makan... 1st ak tengok bungkusan ni, ak dah agak akak ak konfem kasi baju sb ak tau akak ak kan ngah duk sibuk amek tempahan... korang nak tau ape dye, tengok la blog ni.



ak bukak je bungkusan kurier tu, ha ko ak dah cakap hadiah bufday ak, ko nampak tag pink tu?? HAPPY BUFDAY FROM UR SIS - AMY.. ha?? apa?? korang tak nampak ke?? takpe takpe...


ak CLOSE UP kan lagi... ade korang nampak???



ni ngah xcited nak buka ni nak nengok ape kebendanya kakak ak kasi ak... abaikan diri ak tu, sebab xcited nak tengok hadiah pe sampai tak nyempat nak p mandi... ko nampak kaki budak tu?? kalau ko nak tau, bukan ak je yg tak sabo, anak buah ak pun tak sabo nak nengok ape...


bukak je.. hah ko!!! terkejut ak, sbnya jangkaan ak salah... he6, yeaaaaaaaaaaaa sukenya ak dapat PURSE ni.. ak suka2 la.. lagipun colour pn mmg fav ak, jadi ak lagi lagi lagi lagi n lagi suka... he6....


nak buktikan ak suka sangat2 ni ak tunjuk kat korang yang ak betul2 suka.. nampak ibu jari ak tu?? BEST!!!



dan lagi membuktikan ak suka sangat sangat sangat kat purse baru ak ni pemberian kakak ak ni, ak terus pkai.. he6.. orang kata rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari... orang dah kasi terus amek, bila dah terus amek, terus pakai... he6 pepatah ape ntah ak guna ni erk.. bantai je...


SEKIAN...

4 GEDIXXX:

sWeEtdARLinG said...

ada tempat bubuh simcard... simcard hang kan berlambak...!!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

hahahahahahaha...tu la pasal...ley tok simcard situ..
mekacih kakakku

xOuL said...

Ermm..happy besday t0 my luvly 'kakak ipar'..future actually..hak3..
Besh t0l dpt hadiah ek..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

wah ada upenya adik ipaq ni ye...tq dear...