Followers

02 September 2009

BULAN YANG MULIA

SALAM...

dah lama ak tak buat n3 kan?? bukan ak tak nak buat, tapi ak tak de mase nak usik blog ak sepanjang bulan2 lepas... bulan ni pun ak kureng nak usik jugak tapi ni pun t
erpaksa ak usik gak sb dah lama bebeno ak tengok n3 bufday ak.. bufday ak bulan 6 ni dah bulan 9.. fuh 3 bulan tu tak usik.. ok start buat ari ni sebab semalam ada la kawan ak dalam my space ak tanya kenapa ak tak update blog ak, wah upe2nya blog ak ni ada jugek owang baca selain follower2 ak yang ada tu ye... terima kasih kawan, saya menghargai sokongan anda... cewah ayat... ak suka bangat ni, macam nak pose tak nak berbuka terus... perkhhhhhhhhhhhhh.. ops simpang tajuk plak.. sebenarnya ak nak wish kat korang2 yang beragama islam ni.. SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK.. di bulan yang baek ni, marila kita beramai2 menunaikan kewajipan kita sebagai seorang umat islam dan membuat perkara-perkara baek yang mendatangkan pahala supaya pahala yang ada berlimpah ruah lagi.. AMIN... cewah ak bab2 ajak org, ak sendiri pun ada yang tak lengkap lagi, INSYA ALLAH ak sendiri akan melengkapkan diri ak ni... korang yang membaca ni, doa-doakan lah untuk ak ye... ni ak nak bagi poskad kat korang.. poskad BULAN RAMADHAN.. korang amekla yang mana nak amek idokla kira org tu pengikut blog ak ataupun idok, korang save pict sudah le... salam sayang dari ak, RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL...




SEKIAN...