Followers

18 July 2010

PENEMAN

salam…

aku tak mo cerita panjang, mood memamng kurang tapi disebabkan aku rasa macam dah seminggu tak usik blog ak ni, ak nak dan terpaksa kuarkan entry untuk tidak orang SORIK mari jenguk blog ak…

sekarang ni ak kebizian sikit, bizi dengan perasaan, bizi dengan keje dan bizi dengan dengan dengan dengan, adalah… sikit2…

baru-baru ni aku adalah kawan ngan kawan baru aku.. aku kenal pun dalam FACEBOOK… pastu TETIBA je tau, TETIBA ok, TETIBA aku terjumpa ‘dye’ kat CUBPRIX… oh pasal CUBPRIX aku tak cerita.. aku p tengok dengan mr MAT aku.. tak yah cerita, gambar aku tak ngamek, kamera tak bawak time tu… nak tau budak mane aku jumpa?? dengan budak ni…

26775_109447245733410_100000044063206_237127_1689249_n ops sori KEKANDA, DINDA mengamek gambo KEKANDA ni tanpa kebenaran.. tapi DINDA dah mintak kebenaran selepas mengameknya…

 

namaya KU HYREZ JAHAK (dalam FB).. dye seorang fotographer, mcm mane boleh aku add dye erk?? oh aku add dye dari kawan kakak aku.. dye cakap dye p photoshoot ngan si mamat ni, so aku add la dye semata-mata nak nengok gambo kawan kakak aku tu.. sekali tu sambil nunggu2 ak pun tertengok la gambar budak sama sekolah ak ada dalam album dye, ak pun komen mengomen n sekarat TETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT jadi kawan…

dipendekkan cerita, ak kuar dengan dye baru ni, mengajak aku p teman dye 1 pantai kat TANJUNG… TANJUNG, KUALA TERENGGANU ok.. ak tak tau pantai tu nama apa, tapi dye cakap dye memang nak sangat ngamek gambo kat jeti yang panjang menjela-jela tu… kebetulan time tu ak balek awal keje, dan dah rehat awal2 balek keje hari tu, dan tergedik p terima offer dye.. so ngikut la dengan dye ni.. sampai sana, amek ko… memang betul2 ak tak pergi lagi pantai tu… pernah lalu tapi tak pernah berjalan-jalan kutip angen ok kat situ.. jeti punyaaaaaaaaaaaaaa lah panjang, tapi aku dan dye tak menghabeskan perjalanan tu sebab pertama aku pose, sebab kedua dah kesuntukan masa…

aku pk aku peneman je, pastu gedik2 nak ngamek gambo.. wakakakaka… dye pun ngamek la gambo aku yang GEDIK, yang MUKA TAK MENJADI ni… hahahahaha… IKHLAS ok.. bukan merendah diri…

24 inilah hasilnya… nak lagi jelas korang nengok dalam ALBUM FACEBOOK AKU…

aku tak pandai pose pn, saje memandai.. saje nak mengada… tmpt2 kedudkan tu semua, dari dye la.. kalau aku, duk syok nengok budak mandi pantai tu je.. serius lama tak mandi pantai n mandi air terjun, bile nengok je budak2 tu mandi naik syok ko.. BETENG (korang faham tak erk?? buat2 faham la…) yang ada kat situ, aku terus panjat ko, tinggi melambung, terkejut juga si ‘KEKAND’ ni nengok aku manjat bende tu… hahahahaha… kata lompat pagar sekolah dulu… ops kantoi…. terlepas cakap.. hahahahaha

oklah, KU HYREZ ni memang nak buat photgrapher sepenuh masa la tak lama lagi kot… dye memang amek gambo2 orang kawen mengawen ni, tunang mengunang ni.. kalau korang rasa nak nengok hasil kerja dye… add la dye kat FB…

 

FB ~ KU HYREZ JAHAK

kalau mane2 tak de FB.. korang boleh jugak nengok hasil kerja dye kat blog.. ni blog dye…

BLOG ~ KU HYREZ PHOTOGRAX

atau korang boleh menghubungi dye

aku dah kasi semua dah.. papehal kontek dye la ye.. nak tanya pakej ke apa ke… ye ye ye ye…

p/s : kekanda, belanja 1st station sudah.. promote2… hahahahahaha… promote ikhlas ok…

sekian…

5 GEDIXXX:

rasp said...

untung gak gi teman photographer...
leh jadik model tak berbayar hehehehe...

Dee said...

oh..gambar cun dh..bila nk posing berdua ngan mat n pakai baju pengantin..hihihi..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rasp : yes sis, untung p teman photographer ni, boleh jadi model tak bertauliah...

dee : gambar dengan mat atas pelamin sudah dah... nanti update kat sini.. hehehehehe

i'm_siCK_n_tiReD said...

ehehe... kebetulan plak. Die nie member aku..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

i'm_siCK_n_tiReD : la ye ke???