Followers

11 August 2010

SALAM RAMADHAN AL MUBARAK

salam…

hari baik, bulan baik ni… marilah sama-sama kita membuat amal ibadah yang diredhai oleh ALLAH S.W.T…

eh tetiba je aku muncul dengan entry baru kan.. hehehehe.. aku memang malas lately ni.. nak-nak mood cuti tu ada… tapi bila dah balek cuti still malas…

di bulan yang mulia ini, walaupun belum tiba bulan SYAWAL, tak salah kalau aku nak mohon maaf cepat-cepatkan… so AKU SUSUN SEPULUH JARI TANGAN DAN KAKI (mana-mana dosa aku mengutuk ko terlampau tu, aku terlebihkan jari kaki kat ko) AKU MOHON AMPUN DAN MAAF… sekarang kita semua 0-0 k..

dan last sekali, tak nak cakap banyak-banyak, aku kasi kat korang AWARD ke??? AWARDLAH.. AWARD RAMADHAN bagi sesiapa yang membaca entry RAMADHAN ini.. sila tempekkan di blog korang ye.. aku kasi FREE tak payah soal jawab pun.. kata bulan baik kan… hehehehe

masjid-kristal

SALAM RAMADHAN AL MUBARAK, MOGA SEGALA AMAL JARIAH YANG DILAKUKAN DIBERKATI OLEH ALLAH S.W.T…

 

amin, amin, amin, amin…

 

sekian…

3 GEDIXXX:

IdzaLia said...

Selamat Berpuasa dan Semoga dpt menjalani ibadah puasa ni dgn sebaiknya...

Dee said...

selamat berpuasa miera..

rasp said...

akak pun mohon maaf andai ada terkasar bahsa ya dik...

Slamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak..