Followers

03 December 2010

EDIT PHOTO CONTEST

salam…

sebelum kuar entry lain, (wah macam banyak je entry) aku nak langsaikan hutang aku dengan kawan aku AYUMIE

JOM LANGSAIKAN APA YANG DITAG…

 

1 ~ buat satu entry yang bertajuk ‘EDIT FOTO CONTEST’ dalam entry itu haruslah letak pict tuan TANAH KEDAUN seperti dibawah dan link kan blog TUAN TANAH KEDAUN tu..

catsadfds(klik gambar untuk ke rumah TANAH KEDAUN)

2 ~ FOLLOW tuan TANAH KEDAUN untuk merapatkan lagi SILATURRAHIM…

image

3 ~ edit gambar dari kita tak kira gambar tu kita sendiri atau sesiapa saje, so kat sini aku pilih op cos gambar aku dan CHENTA HATI aku sebabnya aku tentulah tanah kedaun ni dan si MAT plak, dye kan tengah berangan ala-ala MODEL gitu so bagilah dye ruang gitu..

40772_130264187017963_100001031480248_170396_938440_nGAMBAR ASAL TAKEN BY MOHD SOLIHIN

40772_130264187017963_100001031480248_170396_938440_nGAMBAR SELEPAS DI EDIT

inilah hasilnya selepas diedit, tak secantik dah sekreatif mane, hanya menunaikan tanggungjawab yang telah diberi.. kalah menang adat pertandingan, kan kan kan..

4 ~ tag 4 orang rakan kita… (bab ni lemah ni..)

1. LYA

2. SUE

3. SIS DEE

4. SIS RASP

5. last sekali kenelah tinggalkan komen kat ruangan contest tu kat SINI

 

SAPE-SAPE YANG TAK DITAG TAPI NAK JOIN CONTEST NI, JOMLAH, HANYA SUKA2… FYI CONTEST NI TAMAT PADA

08 JANUARI 2011

CEPAT JOIN!!!!

SEKIAN…

6 GEDIXXX:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..wow bez nye nek moto sesame..ekeke nice edit...teringat zmn mude2 hehe thanx join n gud luck dear

ms ayu said...

syg sila amik award kt blog org..kmo di tag lagi..

sue said...

huhu~ kn tag???? hurm nnt su wat ye n3 ni... la ni lappie kat umah wat hal lg... kat opis la bz bebenor..uhuhu

sWeEtdARLiNG said...

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG
adik badik tak adik badik, kena join & promote!!

Dee said...

x pandai ar edit gambar..huhuhu..

rasp said...

aiseyman, namaku diseru ek..
nanti i cuba try test tengok k...
neway, gud luck..