Followers

28 February 2011

kami BUJANG

SALAM

oh cerita dah lapok tapi totap nak kuar sebab bersawang je, aku adalah seorang yang PEMALAS nak mengUPDATE blog, almaklumlah sekarang ni aku hanya rajin main GAME kat FB je.. game tu memang syok la..

ok berbalik pada tajuk, cerita ni kes bulan lepas bulan JANUARI ni dah nak akhir bulan FEBRUARI dah baru nak kuar cerita ni, PEMALAS betullah aku kan.. hehehe

akhir pun tak lah sangat, pertengah JANUARI gitulah, sebab time tu kitaorang ngah tak de duit gitu, kami keluar menggembirakan diri..

SIAPAKAH KAMI ITU?? ni haaaaaaaaa…

SDC11821

nama2 dah tertera kat gambar tu ha, kami ni berkawan dari STUDY lagi, 1 KOLEJ, 1 KEPALA.. memang best dyeorang ni, dyelah kawan, dyelah SAHABAT, susah senang kami bersama..

kenapa dikatakan kami BUJANG, sebabnya kami belum kawen tapi BERPUNYAAAAAAAAAAA, mahal ayat BERPUNYA tu ye… hehehe

oh korang agak2 best tak bile dapat jumpe dengan kawan lama?? bestkan?? macam mane korang rasa macam tulah aku rasa.. memang best gile… ok tak nak cakap panjang tapi aku nak korang layan je gambar kitaorang ni… tak byk sikit je, layan k…

page

“KATA SEHATI SEJIWA, AIR PUN SHARE OK.. SANTAPAN KAMI ADALAH BURGER TEPI JALAN, SAVE BUDGET OK…”

page1

“NI HASIL TANGAN AKU, AKU YANG GEDIK NAK SNAP GAMBAR NI TANPA MINTAK BANTUAN ORANG LAIN, TENGOK GAMBAR ATAS TU SAMPAI TAK NAMPAK KEPALA, GAMBAR YANG BELAH KANAN PLAK SAMPAI TERTONGGENG2 AKU NAK AMEK”

page2

“KEGEDIKAN KAMI SEBELUM DAN SELEPAS”

 

p/s : TUAN TANAH memang gemar bergambar sebab tu dalam kamera ni penuh gambar TUAN TANAH je…

6 GEDIXXX:

::NelyLeyana:: said...

bujang trang tang tang ek... uhuhuhu

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

yunk, memg bujang trang tang tang, bile dengan boyfrenz masing2 jek, oh kami tak bujang.. hehee.. tq visit yunk, nanti akak terjah kt kamo k..

apisv2 said...

salam kunjungan dan perkenalan;)
dtg dr blog RM;D

blog apisv2

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

salam perkenalan dan terima kasih dengan kunjungan...

Dee said...

masa bujang trang tang tang ni mmg seronok..enjoy..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis DEE : mmg pun, tapi kaalu dah kawen belum ada anak pun masih lagi nak enjoy ngan kawan2.. sis, cantek pict, like2...