Followers

12 October 2011

TERUJA BERJUTA JUTA

  salam..

dalam diam2 aku baru perasan yang dah seminggu aku rehat berblogging.. tak sihatlah.. tak sihat dengan penyakit M.. lalala

jom sambung entri minggu lepas.. raya tak habis lagi ni, bolehlah kan.. raya tak dirancang..

ok selepas ke PUTRAJAYA rumah kawan kakak aku (entry minggu lepas).. so kami beransur ke rumah blogger lain pula iaitu rumah kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (LUPA NAK TANYA!!!, PROMISE AKAN WAR2KAN BLOG AKAK TU).. 

time ini dah petang dah, entri lepas aku ada bagitau lepas jejaka idaman balik solat jumaat je, kami berangkat ke rumah blogger… sooooooo jom layan gambar


313605_194188743983503_100001771378729_436208_74155183_n



rombongan MAK KIAH.. sebelum itu nak maklumkan ye, ni bukan RUMAH PENGANTIN ye anak2.. ini OPEN HOUSE ler… siap canopy hijooooo.. kelas ko JAHHHHH..

ketika ini hubby kak MYA tengah duk bagi tau jalan nak masuk ke rumah OPEN HOUSE ni…

rombongan kami datang2 je terus terjah makan.. aku dengan encik #Chenta cari makanan yang paling mantoppppp.. macam2 ada makanannnnnn, tapi makanan yang aku rasa paling mantop yang ni haaaaaaaaaaaaaa…

316928_194188673983510_100001771378729_436206_377774498_n



AYAM BLACKPEPPER, besttttttttt wooooo.. aku makan sorang-sorang.. eh2 tak, KAKAK aku pun celup ayam aku.. lepas tu aku makan LAKSA PENANG yang dikongsi dengan encik #ChentaHati… tu ha ada rupa LAKSA PENANG sipi2 kat dalam tu.. gambar laksa penang aku tak jumpe cari samada aku dah celup dalam album kakak aku ke belum..

tapi apa yang penting SODAPPPPPPPPPPPPP giler dua makanan yang masuk dalam tekak aku ni.. makanan2 kat sini semuanya cepat2 SOLD OUT.. sedaplah katakan sebab tu dah cepat HABES…

ok2, tak mo merepek merembasssss lagi, kenapa tajuk entry aku TERUJA BERJUTA-JUTA sebabnya akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dapattttttttttttttt jumpaaaaaaaaaaaaaaaa


302403_194188810650163_100001771378729_436209_69372360_n

nampak takkkkkkkkkk??? alaaaaaaaa si BAJU BIRU ITU… #retis blogger ko… kak REDMUMMY atau orang bagi gelaran kak JUTA.. ops!! AMIN3… semoga murah rezeki ye kak…

time dye sampai je, duk pula mengadap dengan aku SUMPAH tak lekang dari mata aku tengok kak RED ni.. umpama aku tercangang jumpe artis KOREA #LeeMinHoo ohhhhhhhhh TERUJAAAAAAAAANYA aku sat…

tak sangka selama ni duk baca blognya, duk dengar2 ceritanya akhirnya dapat jumpe KAK RED ni… sangatlah jakun aku okeyh…

lepas kak RED datang, makan2, gosip2 berakhirlah sudah pada hari ini dengan diserikan gambar2 kenangan aku jumpe #Retis…


294669_194189227316788_100001771378729_436218_658967529_n (1)
dari tepi sebelah kiri TUAN TANAH KEDAUNG, BERBAJU KURUNG TUAN RUMAH OPEN HOUSE (tolong kasi link akak ni),  BERTUDUNG PUTIH - KAK MYA, BERBAJU BIRU A.K.A MAK BUYUNG - KAK RED, DAN BERBAJU KEBAYA HITAM YANG SANGATTTTT SENGET OF COS KAKAK AKU (sebab tu berani cakap dye adalah senget)

 SDC12562

akhir sekali dengan secara sopan dan malu-malu aku mintak bergambar dengan kak RED melalui kakak aku.. kata MALU kan, so mintaklah dengan kakak aku sebab kakak aku dah terbiasa dengan kak RED ni.. aku ni baru 1st time jumpe tapi ala2 segan giteww…

ini sahaja entri mengarut merabam aku ni..

sekian..

4 GEDIXXX:

rATu kEBaYA said...

tuan rumah cuba search tulipmalam@blogspot.com.

best ye jumpa redmummy.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rATu kEBaYA : yes sis, teruja.. hehehe...

Lia said...

mesti best jumpa kak RED tu kan.. tak korek2 tips dari dia ke myra.. hihii ^__^

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

lia : mmg best dan teruja, ramah giler... hehehe