Followers

25 September 2008

Berbuka Puasa bersama Student IKD di Taman Syahbandar Kuala Terengganu













Inilah serba sedikit aq nak kongsi pict dengan korang...time ni kitaorang berbuka puasa di Taman Syahbandar Kuala Terengganu...ramai bangat orang kalu korang nak tau, kitaorang semua berbuka sambil bersantai di taman ni..kitaorang duk atas padang habes sakit bontot ni ha gara-gara rumput tajam...meriah kan berbuka puasa mcm ni, sambil berbuka kita dapat rasakan udara yang segar...fuh!! best bangat, bos aq marah sebab kitaorang xajak dia sekali p buka puasa kat situ, aq pk bos aq tak nak join jd aq tak cakap la yang student aq ajak fasi-fasi ni p berbuka kat sana..time aq n budak ofis tengok pict ni dia pun dtg tengok sama, lepas tu dia tanya aq kat mana tu, aq pun cerita la time tu berbuka pose dengan student dia pun apa lagi bleter la kat aq mengalahkan mak aq kat umah bleter..POK PEK POK PEK POK PEK POK PEK...habes air liur dibuatnya...aq ni yela, masuk telinga kiri keluar telinga kanan, malas nak ambik pusing...aq buat tak tau je..faham-faham cam tu la... sekian sahaja cerita aq, aq nak p masuk mettg ni...daaaaaa...
SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN... OPS!! BATIN TAK LAGI...

1 GEDIXXX:

aFkaR'z said...

xdak budget ker? buka atas rumput jer??

kalo bos nk join, suh laa dia belanja buka kat hotel....!