Followers

23 September 2008

new niece






Aq nak kongsi pict dengan korang...pict anak buah aq yang terbaru...dilahirkan pada 21hb Sept 2008 (AHAD)...dia ni anak abang aq yang ke 2...abang Ejaq...ada pict dia kat bawah...ni anak ke-2 dia..tengokla pict tu, cute kan??? nama baby ni EZFIRDINA AFKAR BINTI AZIL HIZAQ (tak tau betul tak ejaan cam tu, aq bedal je)... abang n kak ipar aq yang taruk nama tu... kitaorang kene panggil baby ni nama EFI... Ezzeddin atau Along iaitu abang kepada Efi ni, suka sangat dapat adik...hepi giler muke dia..asyik menggatal jer...habes org dia usik time dpt baby tu...

1 GEDIXXX:

aFkaR'z said...

ezfirdina ker ezfiddina???????