Followers

08 October 2008

2nd RAYA at JB

Ni baju raya ke-2 aq, tapi aq pkai baju ni tak lama sb dalam tengahari gitu aq p shopping n tengok wayang.. ala bosan la duk umah, tak de pape... nak p raya umah org pun, aq tak kenal umah sape2.. al-maklum la hidup menumpang di kampung org.. kan2?? dalam tengahari gitu, aq plan la dengan kazen aq, MIL.. mintak dye bawak aq p tengok wayang, nk sangat aq ni p wayang sb dalam seumur hidup aq, tu la 1st time aq jejak kaki aq kat panggung wayang.. al maklum la kat GANU tak de panggung... MIL pun bawak la aweks dia, aq n yana (adeq) p tengong wayang di mane tah tmpt tu, aq lupa... tengok cerita SENARIO EPISODE 1, best la jgak cerita dye.. paling kelakar LAN PET PET, yang laen ala kadar je kelakar nya... aq tak p pkai baju kurung, aq ni kureng skit pkai baju kurung kalu p mane2.. aq tukar uniform la, pkai shirt bese je...



Baju putih yang boy tu, bukan husband aq, tapi husband kakak aq.. MAZLAN POK PEK.. yang baby tak pakai baju tu, anak sedara aq, anak kakak aq yang bongsu, yang duk terjenguk tu la aq.. time tu aq baru je balek dari tengok wayang n shopping. dalam beberapa minit jer, kakak aq pun sampai dari KL.. plan awal family aq nak masuk singpore selepas kakak aq sampai BBU, tapi disebab kan abang ipar aq letih n family aunty aq pun nak masuk jugak, jadi kitaorang tukar plan nak masuk SINGAPORE esok kan hari nya, raya ke-3..
Lepas kak aq sampai tu, terus sampai mlm n ke pagi tak de aktiviti selaen duk rumah... raya ke-2 taun ni tak best mana, sb tak cukup beraya...huhuhuhuhuhuhu... seday kan???

1 GEDIXXX:

aFkaR'z said...

tambahan cerita aq:

"malam tu aq ingatkan nak pergi join kakak aq n abang ipar aku minum kat kedai mamak, tapi kakak aq marah aq sebab aku pakai suar ketot"