Followers

01 December 2008

3 dara pingitan

ha... ni aq nak kongsi dengan korang.. Tahun (2008) ini saje aq dapat 3 orang anak dara yang bersaudara..Bab kata husband kakak aq 3 DARA PINGITAN.. First pada bulan Jun 2008 iaitu anak kakak aq, yang diberi nama Marsya Zulaikha Afkar... Pastu yang ke dua bulan Sept 2008, bulan puasa. anak kepada abang aq yang kedua, Ezfirdina Afkar and last bulan ni iaitu bulan Nov 2008, iaitu anak kepada abang aq yang sulung... sekarang aq da dapat betul2 nama budak tu Khairina @ Kareena Afkar, ejaan antara 2 tu la.. bunyinya sama, ejaan je aq tak berapa nak pasti lagi... kat bawah ni aq nak kongsi dengan korang pict 3 dara pingitan tu..

MARSYA ZULAIKHA AFKAR (JUN 2008)


EZFIRDINA AFKAR (SEPT 2008)


KHAIRINA @ KAREENA AFKAR (NOV 2008)



SEKIAN....

5 GEDIXXX:

Alicia said...

ooo..belakang2 nama korang memang ada afkar yer??? apa maksud tu dek?

Qaseh.Kama said...

Hi...tahniah ye. Dah ada 3 org anak saudara dn yang pasti, duit raya tahun depan pun kena kuar lebey ;)

aFkaR'z said...

alicia,
meh aku tolong jawab.. afkar tu maknanya bijaksana..
once for all, nama pena arwah abah kami memang AFKAR..

qaseh.kama,
ada gak ko kat sini erk..coo

Qaseh.Kama said...

Afkar'z,

Haruss...Aku tgh meng'update' blog aku nih. Aku tgh layan habis blog nih. Nnt aku singgah blog ko yek...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

alicia - kak sory la, org tak perasan kak tanya, tol la kata si afkar'z tu. afkar tu maksudnya bijaksana, nama pena abah kitaorg AZIZ AFKAR...

qaseh kama - thanks comemnt blog kiter.. tahun 2008 ni saje + dengan yang baru 3 orang ni, adik de 8 org anak sedara... taun depan masak la ampau... habes kat diaorg je.. ekekekeke...