Followers

31 December 2008

SELAMAT TINGGAL SEMUA!!!!

Hari ni da 31/12/2008, esok 01/01/2009.. Ya Allah, cepatnya masa berlalu, dari umo 21 da nak masuk 22. aq tak puas lagi dengan umo aq sekarang ni. Cepatnya masa berlalu, pejam celik pejam celik je da nak habes 2008, naseb baek pejam celik pejam celik, kalau pejam2 tak celik2 macam mana tu??? erm..... walaupun umo aq da semakin lama semakin tua, tapi aq tetap nk p sambut NEW YEAR malam ni.. aq nak p lepak ngan kengkawan aq n nak p ajak student2 aq lepak sama-sama.. Ya Allah, patutnya aq tunjukkan jalan yang betol kat student aq, tapi aq plak yang ajak melepak.. ekekekekekekeke, olo biasa la, student sama umo, macam tu le jadinya... ekekekekeke.. ok la, aq tak de mood nak buat n3 banyak2 n panjang2 sebab aq dalam keadaan yang sibuk sekarang ni, aq memang tengah banyak keje skrang ni, al maklum la student da semakin bertambah... alhamdulillah, mtx2 naek gaji taun depan, korang doa2kan le... AMIN!!!! k la aq nak chow, pict ni aq hadiahkan kat korang2 semua.. " SELAMAT TAHUN BARU "


2009


3 GEDIXXX:

Alicia said...

happy new year toooo....

aFkaR'z said...

mak hang tunggu hang balik, lama gilaaa... sib baek ada kakak hang..! leh ajak borak dalam tepon sambil tunggu hang balik

WiraTLC said...

sy dah baca sepintas lalu cerita dalam blog anda... emmm... menarik kisah awk ye... hehehehe awk memang gila2...