Followers

16 December 2008

SEMALAM BARU BERMULA....

Penantian suatu penyeksaan... penantian aq selama 2 tahun sudah menjelma... da lama aq tinggalkan kerjaya ini (cewah!!!).. aq start menyertainya dari umur aq 16 tahun (form 4) hingga la umur aq 19 tahun.... lama la jugak, sampai je umur aq 19 tahun setengah aq pun berhenti sb nak teruskan pengajian aq dengan sebaek mungkin (cewah lagi, perasan!!!!) hingga la sampai satu tahap, aq memang da tak tahan, tangan dan kaki aq menggeletar sb nak punya nak punya nak punya nak punya nak punya nak, sangat-sangat-sangat-sangat-sangat dengan kerjaya tu, da hobi memang la rasa mcm tu kan... tgk kat tv la, tgk live la kat Terengganu ni and tak ley dengar lagu irama tradisional, aq pasti nak turut serta... ha!!! kalau korang nak tau, kerjaya tambahan aq dari bangku sekolah lagi, aq minat menari.. aq tak tau aq menurun dari keluarga mana sb setahu aq tak de lagi yang menari, belakon tu ada la sikit, mengarang pun lagi la banyak dlm family aq... sekarang ni, aq da start balek dengan aktiviti lama aq, MENARI TARIAN TRADISIONAL.. aq nak kongsi sikit la pict yang aq ambek time training, kitaorang ada show 19hb 12 2008 (JUMAAT) ini di TAMAN BUDAYA, KUALA TERENGGANU...

"JOM PAKAK G RAMAI2, WAK BISING DINUNG!!!!"


Cuba teka mana satu aq???


Fuh!! susah bangat...

SEKIAN....

2 GEDIXXX:

Alicia said...

ooo..ni ke yg ko tunggu2 tu dek?????

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

yep kak...
yang ni la penatian suatu penyeksaan...
hahahahahaha....
suspen tak???