Followers

13 June 2010

HEPI BUFDAY PRINCESS

salam…

wah wah wah, macam nak cuti terus je buat blog ni.. makin lama makin malas nak pikirin pasal entry2 ni.. janji hanya tinggal janji…

terus pada wish bufday ni.. aku tujukan untuk anak buah aku, anak kepada kakak aku sweetdarling..

 

* NAMA : MARSYA ZULAIKHA AFKAR BINTI MAZLAN

* TARIKH : 13HB JUN 2008

* ADIK BERADIK : ANAK BONGSU

DSC01346time ni dye kecik lagi, botak lagi

 

nowwwwwwwwwwwww….

 

SDC12723

dah ada rambut

hehehehehehehe…

kenapa tajuk entry HEPI BUFDAY PRINCESS?? sebabnya, budak yang menjaga si IKA ni suka bagi gelaran PUTERI kat IKA ni, PUTERI NANGES la, PUTERI itu la, PUTERI ini la.. dulu time kecik2 kuat sangat menanges, tapi bila dah besar, antara abang dye dengan dye, dye lebay banyak mengalah.. bagus anak ummi ni kan…

anyway….

 

HEPI BUFDAY ZULAIKHA…

 

p/s : bulan JUNE ni saje, ada 3 orang sambut bufday.. antaranya si IKA, AKU dannnnnnnnnnn IZZEDDIN (anak abang aku yang kedua)… tunggu kemunculan bufday lagi 2 orang…

sekian..

3 GEDIXXX:

sWeEtdARLiNG said...

zaman bila gambor baju oren tuuu??? tolong skit, skang ni rambut lagi comey dr dlm gambar baju oren tuuu

rasp said...

hepi bufday princess Ika....
ini budak manyak gewam oooo tengok...

Dee said...

garangnya muka dia yg last tu..hahaha..apa pun..happy birthday ika..