Followers

22 April 2011

BERUBAH WAJAH

salam..



dah katanya rajin kan, so selalu la hari2 keluarkan entry…

korang jangan terkejut perubahan blog aku sekarang, tolong jangan alihkan siaran monitor anda ini adalah benar BLOG KAZMYRA AFKAR, BLOG CRAZY GURL, BLOG KEHIDUPAN KU.. nampak??!!! cantek tak??? dari warna grey aku tukarkan wajah pada kali ni

 



image
lebih menarik tak daripada dulu?? adalah sikit kan.. berbanding dulu SURAM semacam je kan???

so sebelum aku tukarkan lagi kepada layout lain, haruslah aku senang lenang pakai layout ni dulu.. aku ada cadangan nak tukarkan layout dan buat header yang cantek2 macam orang lain.. tapi aku tak de pilihan ramai pun.. kalau korang2 tau kat mana buat header yang cantek dan sekaligus boleh buat layout sila tinggalkan blog link beliau kat aku…

TERIMA KASIH… itu sahaja daripada aku…

sekian…

3 GEDIXXX:

Dee said...

cantik..dan lebih ceria..

rATu kEBaYA said...

cantik sangat.. lembut je.. segar mata

sW33tdARLiNG said...

terang skit biji mata design ni