Followers

20 April 2011

PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI

salam…

terajin la pulak mlm ni aku nak buat entry draft untuk esok, so sape2 yang baca entry ini adalah entry yang sudah aku siapkan awal2, tengah rajen, besok dah malas dah…

ok2 sebelum ak nak teruskan tajuk ni aku nak buat PENGUMUMAN ni.. sape2 yang rasa mencari aku dalam FB sangatlah TIDAK KETEMUI aku buat masa ni sebabnya aku pi deactive kan account aku kerana kekusutan jiwa raga aku.. dah 4,5 hari jugak.. bila nak buka tu tak tau la, hati nak buka tapi aku rasa macam belom sedia lagi nak berhadapan dengan orang ramai..

EWAH2 CIK KAK MACAM KO GLEMER, ye dok???

ok sekarang ni FAKTOR kekusutan dalam kepala aku yang keras macam batu ni, dengan jiwa raga aku yang dah hampir2 nak masuk tanjung rambutan ni dah kembali pulih secara slow2, ALHAMDULILLAH.. terima kasih kat akak2 saya yang duk comment kat entry bawah ni yang duk beri nasihat dan tertanya2 kenapa..

to akak2.. I’M OK, JUST PERSONAL PROBLEM.. TQVM, LUV U AKAK…!!!

ok berbalik pada tajuk, PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI ni, bende dah lama aku nak cite tapi tak tepat pada jiwa aku lagi, tapi macam2 mane ak nak cerita jugak pasal bende alah ni..

SDC11826 

dah lama aku beli stick rambut ni, sekali tu macam mane entah aku boleh tertekan atas bnda alah ni sekali tu PATAH!!!

aduh ler, stick ni satu2nya aku ada, rambut aku kan ala2 panjang macam langsuir so nak pergi mane lebih sedap dan tak segan untuk aku sanggulkan rambut so bila dah patah macam ni, aku asyek duk ikat je dengan getah rambut.. tak syok!! aku nak sanggul, kat terengganu tak de jual yang pendek macam ni, kalau ada jual pun yang panjang macam apa…

to my LOVELY KAKAK, BOLEH DOK TOLONG BELI STICK NI KAT CAREFOUR??? KEDAI NI BTL2 DEPAN ESCULATOR KITA MULA2 NAIK TU,.. BOLEH IDOK??? NANTI ADIK MU MENGGANTIKAN DUITNYA YAAAA.. PLZZZZZZZ…

 

sekian…

4 GEDIXXX:

Dee said...

ko suruh kak amy ko kan nie..hihihi..mesti dia mtk upah..

rasp said...

kalo kakak amy mu tak mo beli, nanti akak paksa dia belikan gak hehehehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis dee : yep suh kak amy, mintak upah namanya tak ikhlas nak tolong adik2.. hahaha...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis rasp : hahaha.. akak macam mane nak paksa dye, dye dah nak sampai JB ari ni.. hahahhaha