Followers

03 August 2011

mood kedaung…

salam

bulan puasa ni kan, dugaan kita asyek mengantuk je kan sebab tak boleh nak mengunyap.. adoyai.. aku bulan puasa ke, tak bulan puasa ke, konfem mulut ni nak menguap…

tapi pelik pada hari ini, hari ini bukan aku nak menguap tau, tapi mood aku ni ha yang kedaung lain macam je.. so tak mo nak celoteh panjang, just nak hidupkan blog aku je.. wakakakaka…

mood : nak dengar lagu raya…

sekian….

2 GEDIXXX:

Lia said...

betoi tu.. bulan puasa mmg rasa ngatuk + malas kan.. samalah dgn akak ni pun.. liat aja nak ke mana2.. hehee

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

lia : tau takpe.. hahaha.. tapi kalau bab merayap, rajen sangat2, bab suruh buat keje, failed... hahaha