Followers

05 December 2011

HAJAT SEPARUH JALAN

salam..

jumaat lepas, aku ke MESRA MALL daerah KEMAMAN.. semata2 nak tengok OMBAK RINDU yang duk gembaR gembur kan dalam FB dan merata2…


Ombak-Rindu-LimauAis-1



tapikannnnnnnnnnn TIDAK KESAMPAIAN sebab 3 panggung OMBAK RINDU dibuka pada waktu yang sama tapi 3,3 SOLD OUT…

kesian kat aku kan..

kecewaaaa giler … 2 jam perjalanan dari KUALA TERENGGANU ke MESRA MALL semata2 nak tengok OMBAK RINDU tapi tak kesampaiannnnnnn akhirnya.. balik2 muka frust tak dapat layan OMBAK RINDU…

aku adalah peminat TEGAR NOVEL OMBAK RINDU.. dari OMBAK RINDU lepas tu sambungan tajuk apa entah aku dah lupa tapi last sambungan OMBAK RINDU tu aku tak boleh nak baca lagi sb tak jumpe apa nama buku NOVEL TU…

ok dah mengarut banyak, so dah sampai sana tengok tiket dah SOLD OUT terus je aku beli tiket dan layan cerita ni..

Puss in Boots (2011)

aku layan cerita ni 3D.. nak layan non 3D tak boleh sb dah terlepas masa so aku layan je 3D.. cerita ini sangatlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh best and kelakar…

aku bagi cerita ni 4bintang.. tapi aku sarankan kat korang jangan tengok 3D sebab tak superb mane 3D cerita ni buat rugi duit hanggggggggggg je..

 Puss-in-Boots-puss-in-boots-shrek-1024x600


aku sukakan watak si BABY PUFF, sangat cute bila dye buat mata HITAM dye besar.. siap boleh PUKAU ASKAR lagi.. hahaha.. eh2, korang tengok la cerita dye, memang kelakar… serius… tapi INGATTTTTTTTT jangan 3D, membazir duit hang je…
sekali lagi ingatkan..


p/s : AKU MENANTIKAN OMBAK RINDU DI ASTRO FIRST JEEEEEEE..

sekian…

4 GEDIXXX:

rATu kEBaYA said...

akak pun menanti ombak rindu di astro 1st.. sangup nak langgan...

Dalila Hamid said...

nak tunggu astro first aja.......

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rATu kEBaYA : SAMALAH KITA KAK.. HEHE

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

Dalila Hamid : HYE TENKIU VISIT.. haah, jom kita tunggu astro 1st harap2 adalah..