Followers

12 January 2009

tag Q&A

Q & A ???
QUESTION n ANSWER...



hari Khamis baru ni, aq tertengok la en3 kakak aq... baca punya baca punya baca punya baca, tengok2 aq kene jugak jawab tag ni.. adoi, masak... da la aq banyak keje skang ni... boley kira da lama aq tak usik en3 ni... time free skit2 je aq layan, tu pun tak banyak.. korang tengok la en3 aq ni, banyak tak terusik.. aq tak usik sb :-
1- aq banyak sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat keje. al-maklum la student maken lama maken bertambah... Alhamdulillah...
2- aq sibuk dengan kursus plak tu... kursus untok menambahkan ilmu di kepala... (2 hari jer) kih6
3- aq tak de mood nak buat en3, sb tak banyak story yg aq de, kalau ada pun kadang-kadang aq malas nak pk ayat-ayat-ayat-ayat ni, sb dalam kepala ni da serabut dengan keje-keje ofis...
4- eh2, dah jauh melecong ni, tadi kata nak jawab tag... kihkihkihkihkihkihkihkih....
5- Jom layan tag ni, aq da nak jawab ni.. ade mood skit sb baru bangun tido.. (at surau Ofis..)


TAG :

Nama ‘Timang-timangan’ anda oleh yang tersayang?
1- Mak aq panggil aq Myra... manja ker?? tak lol....
2- ehem2 aq plak (special boyfrenz)... ayg, next sayang, next baby, next bb (baby)...
JANGAN JELES.... :-p


Anda seorang yang…
1- aq seorang yang.... macam mane erk??? aq sendiri tak tau, tapi yang paling aq perasan dan nampak ketara sangat, aq ni selalu pk kan perasaan orang.. nak kata hipokrit tak pun... aq ni bukan hipokrit di luar, time keje betol aq ni hipokrit sb nya jadi yang SOLEHAH... contohnya..... argh!!! aq tak nak kasi contoh, malas nak pk pasal nak bagi contoh ni sb aq sendiri tak tau nak kasi contoh yang mcm mana... korang terima je la.. yea korang yea...


Describe apa membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda…
1- adoi, bab ni yang aq bosan nak menjawab ni... aq tak tau nak hurai sape... hubby?? de ke?? aq single k, tak kawen pun lagi..
2- kalo bf aq, entahla... istimewanya coz dye ambek kisah la pasal aq, then dye nak tak kedek.. korang tau ape itu kedek?? kedek tu K.E.D.E.K.U.T... then, dye ni nak kata romantik pun tak la romantik sb kalo romantik banyak n banyak n banyak n banyak n banyak n banyak, aq jadi macam, eeeeeeeeeeeee..... korang faham2 je la... and then yang paling penting dye tu terima family n aq dengan seadanya. ALHAMDULILLAH, sb tu dye jadi terlalu istimewa bagi aq...


Makanan & Minuman favourite anda
1- Makanan - aq suka semua.. apa yang sedap dimata aq, itu yg aq makan... kecuali SAYUR...
2- Minuman - aq kureng suka Nescafe n Kopi.. aq tak tau kenapa... yang layan bley je... LAYAN..


Favourite Color
1- banyak kaler yang aq suka.. coklat or koko
2- merah, pink
3- biru
4- oren, kuning
5- tapi yang penting coklat la... sb sekua barang aq bnayak coklat mcm handbag, purse n kasut.. semuanya coklat... umah aku pun coklat.. he6


Favourite song
1- semua lagu la aq layan... besh je... lagu besh tu la aq hafal lirik...


Siapa yg selalu membuatkan anda tergelak
1- kawan-kawan (dye la segalanya)....


Sikap yg membuatkan anda stress
1- bab ni aq suka.. student yang suka menjawab dengan aq... aq ni pantang org menjawab...
2- org moody, pasal org laen nak lepas kat aq...


3 benda yg mesti ada dlm bag anda
1- purse
2- handfone
3- perfume
4- pen
5- eyemore


Kali terakhir anda beriya-iya menangis. Kenapa?
1- kali terakhir, baru pun tak la, lama pun tak... aq putus cinta yang tak de sebab munasabah... tapi kitaorang tetap "TEMAN TAPI MESRA".... kwakwakwakwa....


Perkara yg paling lucu atau memalukan dlm hidup anda
1- kalau yang lucu... semua lucu, aq suka, aq gelak itu la yang lucu...
2- memalukan plak... setahun yang lepas, time balek dari keje.. aq tengah syok nunggu abg aq yang lambat bangat tu datang ambek aq, jadi untuk ilang kan bosan aq hayunkan kaki aq dengan baek, last2 macam mane ntah tetiba kaki aq lembik and then jatuh tersungkur.. YA ALLAH!!! malunya... da la time tu kat public... argh!!!! sebulan aq tak lalu kat situ..... hahahahahahahahaha...


Tag rakan anda
1- aq tak banyak kawan pun... sape yang nak memiliki dan rajen buat tag ni tok memenuhkan en3 korang, korang ambek la tag ni...


Sekian...

4 GEDIXXX:

aFkaR'z said...

aku dah buat tag ni.. so takleh buat lagi...

Qaseh.Kama said...

me too...aku dah buat tag nih...anyway, lama tak berblogging...bz erk?

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

afkar'z - holas kak buat dah, ddah myra dpt pun ari kakak... hu6

qaseh kama - yep akk... sibuk skang ni, tak de masa nak layan blog nak tambah en3 coz keje tak kehabisan.. kels pn pagi n petang...

Anonymous said...

thst goods i thinks so ur blog very nice dan menarik la