Followers

05 May 2010

SIGNATURE

salam…

oh, aku hutang korang 1 entry untk 1 hari… ala tak pe kan, selalu2 keluar pn, nanti korang bosan… hahahaha… alasan je kan, walhal malasan…

oh, berbalik pada tajuk kita ka.. korang mesti tertanya-tanya signature apa ni kan??? signature tu dalam bahasa melayu nya tandatangan… dalam bahasa kasar “sain”.. dalam bahasa halus??? erm………… nanti aku khatamkan balek…

sebenarnya bukan signature apa sangat, signature ni je…

SDC10593

aku dah g melawat MAT kat rumah dye, bawak rombongan macam nak masuk meminang je.. hahahhahaa… sampai2 je aku dah nampak kat simen tu macam2 karangan kengkawan dye letak untuk tinggalkan kesan kat situ… antaranya…

DSC03841

ni kawan MAT, namanya YOYO… YOYO ni ketua group si MAT ni, dan dye lah yang bagitau aku pasal MAT xcden… mula2 aku ingatkan dye bergurau dengan aku, serius aku ingat dye bergurau dengan aku, bile dye cakap betul dan tak bergurau, aku apa lagi meraung la mcm dah hilang arah tak tau dah mcm mane sebab MAT kat MERSING, aku kat TERENGGANU..

YA ALLAH, time tu TUHAN sahaja yang tau aku macam mane, MAK tau pun macam dah menggelabah dah, tertanya-tanya… hati mane yang tak riso, yang tak sebak kalau dengo org tersayang xcden kan??? adoiyai…

DSC03842

ni kawan MAT yang kedua aku berhubung selepas YOYO… sebab YOYO tak boleh teman MAT kat hospital sebab ada ramai yang laen YOYO pn kene handle so si PEJA atau dikenali sebagai JA SPARK ni la yang menjaga MAT kat wad sampai MAT selesai urusan kat wad tu…

memang aku terima kasih la sesangat kat YOYO, PEJA dan BIKE STYLE GENERATION yang lain yang membantu, bekerjasama dalam kengkawan yang dalam kesusahan… sory geng-geng yang lain yang mane aku tak sebut nama tu, aku tak tau time tu korang pn ada dengan MAT kat wad, cuma yang aku dapat berhubung dengan YOYO n PEJA je.. sory deh… tapi aku dah sebut satu group name BSG…

SDC10600

dannnnnnnnn sebelum balek dari rumah MAT, meninggalkan MAT didalam kesakitan yang disembunyi.. aku pun nak jugak tinggalkan kesan kat dye tanda2 aku mengingati dye dan dye perlu mengingati aku.. aku pun glemer apa.. adik MAT sporting ko, siap offer kat aku conteng kat lengan si MAT ni, siap sungguh2 cari MAGIC untuk aku conteng.. hahahaha..

so cuteeeeeeeeeeeeee… my future younger sister.. hahahhaaha…

SDC10602DSC03845   

dan ini la kata2 semangat aku, suh dye buat lagi… kalau cakap jangan buat dah, dye tak akan dengar, so lebay baik kita buat dye lebay bersemangat untuk teruskan lagi… buat la buat… hahahahaha…

gamabr selebaynya korang layan FACEBOOK aku ye… layannnnnzzzzzzzzzz….

 

sekian…

2 GEDIXXX:

rasp said...

baeeeek nye 'nasihat' hahahahaha...

IdzaLia said...

hehee...terigt kat kwn lia dulu pun ada yg kena mcm ni.. abis semua buat luahan hati kat simen dia tu... tradisi ni kan.. (^__*)