Followers

27 May 2010

TUKAR IMEJ

 

salam…

sebenarnya aku ada nak letak crita pasal GULA… tapi aku malas nak masuk kan gambar dari fon ke laptop.. so aku gantikan dengan gambar aku ye…

sekarang ni kan dah ramai yang pakai tudung SYRIA la, EKIN la, itu la ini la.. kan kan kan.. so aku ni suka menTRY… bile nak menTRY, hati tak yakin bebenor… tapi aku memang teringinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nak pakai syria, nampak chantek n simple..

bulan lepas aku pun beli la tudung syria dalam 4 helai, 3 yang ada inner dan 1 yang tak de inner aku boleh pakai inner kaler paper pun sebab aku beli kalu hitam yang tu..

so aku tak nak cakap banyak2.. korang layan la gambar aku yang tak berapa cantek modelnya ni, janji aku puas hati yang aku juga boleh pakai tudung SYRIA macam orang laen…

 

DSC00317  DSC00324 DSC00339

       DSC03890  DSC03920 

       DSC03945 DSC03980

 

apa pendapat korang imej terbaru aku?? menjadi tak???

 

sekian….

3 GEDIXXX:

IdzaLia said...

sweet le myra pakai syria.. klu akak nmpak tembam aja pipi.. hehe

rATu kEBaYA said...

dik baru ari ni akak tau nama adi kazmiera.. tapi adik mmgn comellah pakai tudung syria ni.. akak pun suka gak ngan tudung syria ni.. tapi tak berkesempatan nak beli lagi.. beli kat adik satu b oleh.. hehehe

Dee said...

miera..kak dee tgk cantik je..comel lote..