Followers

08 March 2011

JANGAN pandang camera!!!

salam

semalam aku terbaca la blog sis DEE mengenai CONTEST yang dye join, walaupun dye tak TAG aku, aku macam rasa tercuit2, terajen2 nak join yang ditaja oleh tuan tanah kedaung DYANZJHA 

syarat-syarat yang ditetapkan oleh penganjur senang saje, jom kita join…

220520101431

Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI. (SELESAI)

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!  (SELESAI)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.  (DIBAWAH DAN DIATAS)

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 (DITEPI SEBELAH KIRI)

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.  (DIBAWAH DAN DI FACEBOOK)

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini. (DI ENTRY TUAN TANAH KEDAUNG)

 

GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN ADALAH..

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM….

GAMBAR INI …

60379_1620849118892_1166366183_1739012_7611464_n

 

ORANG YANG DITAG ADALAH…

Lyaa Suriany

Yuyu Ayumi

Eja Ganu

SEKIAN….

4 GEDIXXX:

Dee said...

seksinya..hahaha..tp cun..good luck ye mira!!

RaHsIa HaTiKu... Eja GaNu said...

adoiii aku pun kena tag...mcm mane nk buat nimm??? hehehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

DEE : jgn marah ye.. hehehehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

mekja buat jangan dok buat.. buat je nape ikt peraturan ye