Followers

19 September 2011

#Retis

  salam

OUCH!!! dah nak habis bulan SYAWAL sudah, tapi masih lagi belum update pasal RAYA kan?? Haruskah aku UPDATE??? HARUSSSSSSSSSSSSSSSSSLAH KAN……

ok INSYA ALLAH aku mencuba update BLOG pasal RAYA sebelum habisnya bulan SYAWAL, INSYA ALLAH..

FYI, aku ni baru balik dari KL, pergi sana menunaikan tugas dan same time, aku pergi beraya mengikut kakak aku ke rumah kawan2nya dan juga rumah kawan #ChentaHati..


321116_10150311150382156_584232155_7605282_517357254_n

dah macam #KembarSiam kami berlima ni, 3hari berturut2 kami bersama jenjalan rumah kawan.. ops!! gambar ni kat rumah kak YUSNIDA YUSOF.. kebetulan ada majlis HARI JADI anak daranya.. tenkiu kat kak IDA sebab menerima tetamu yang tak diundang ini, hahaha..

ok nak dijadikan cerita kan, time kitaorang duk lepak rumah kak IDA ni, adalah salah seorang blogger a.k.a kawan kakak aku jugak lah tanya kat kakak aku siapakah kami berdua ni kan, so kakak aku introduce lah siapa kami ni kan…

sedang duk kami makan, sekali tu akak tu pun bagitau muka #ChentaHati aku ada mirip artis kalau dari tepi.. korang nak tau sape??? hahahahaha, gelak kasi puas dulu.. mukanya mirip macammmmmmmmmmmmmmmm

”AWAL ASHAARI”

hahahaha.. tak sangka ko selama ni aku jalan dengan #Retis.. hahahahahaha lawak-lawak… bila aku dengar je statement dari akak tu terus aku “OH MYYYYYYYYYYYYY!!!!!” terkejut bagai apa.. gelak besar aku weh… reaksi #ChentaHati?? harusssssssslah vangga kan.. hahahaha

tak sangka aku betullah.. hahaha… ok2 aku bagi korang menilai sendiri tang mana sama.. hahaha..

cats 
penilaian aku, tang rambut kottttttttttt… hahaha… korang nilailah ye…

oklah, takmo vangga2 sangat kannnnnnnn, tak baik riak okeyh… ops!! lupa… lepas gelak2 besar tu kan, terus #ChentaHati aku dapat nama #AkhirAshaari.. hahaha… lepas ni aku nak buat FanPage la… korang setuju tak?? agak2 ada tak nak LIKE???

sekian…

5 GEDIXXX:

Dee said...

yelah..sama tang rambut..hehehe..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis @DEE ha ah kan, kat lain tak de.. hehehe...

Lia said...

iyelah kat rambut tu kan.. ^__^

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

lia : tau takpe yunk.. hahaha

rATu kEBaYA said...

betullah tu tang rambut.. tang hidung ada jugak sikit2.