Followers

30 November 2008

NEW NIECE

Khamis baru ni, tanggal 27hb Nov 2008.. kak ipar aq yang sulung telah melahirkan anak perempuan yang comel lagi bersemangat.. baby tu dilahirkan pada jam 2.44 pagi.. nama dye?? alamak, kitaorang tak kasi nama yang elok lagi.. macam2 nama yang di pk kan.. mula2 KAREENA, pastu KAISARA, pastu mcm2 lagi la.. penat da nak pk.. lantak dye la suami isteri yang pk, janji kita enjoy... hahahahahaha... Semalam plak aq dapat berita, niece aq tu kene kuning, dari 50 turun 15 pastu naek balek... dari info yg aq dapat dari nurse, kiranya kuning niece aq tu memang da teruk... biasanya normal kuning bagi baby 10 ke bawah.. kalau korang nk tau apa itu 50, 15 or 10 tu.. korang tanya la orang2 yang da jadi ibu tu... aq pun tak tau apa tu.. tapi yang aq tau, itu bacaannya je... now!! kat bawah ni, aq kasi korang tengok pict niece aq, memang cute.. korang jgn terkejut tau.. berat dye 3.72kg... fuh, berat tu...


Tengok pipi dye, punye la tembam...
korang geram tak tengok muke dye macam tu????
Geram kan, kan, kan, kan, kan....





Lentok giler... tengok tu, pipi jatuh tu...
betapa besarnya pipi dye... semangat2...
aq cakap dye ni gemuk, besar, mak aq marah kat aq balek..
kata mak tak baek ckp mcm tu, t dye tak de smgt nak membesar..
Betul ker?????!!!





Ha.... ni yang aq nak tunjuk sangat2 kat korang...
Tengok rambut dye... BAEK PUNYA!!!...






SEKIAN....

2 GEDIXXX:

baby girl said...

comelah anak buah adik nie ye,jeles tullah ada rambut lebat...comelnye;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

tq kak...
nak buat amne... dah rezeki family kitaorg