Followers

17 November 2008

pobLem Lg, masaLAh Lg... arRRGGGgghhhhh!!!!!!

Kalu korang nak tau, pe yg aw duk tensen sgt ni. Sebetol benonya, aq tengah tensenkan muka aq ni.. ROSAK TEROK!!!! Ade la 1 brand ni, aq pkai la sebab brand ni disarankan oleh kazen n anak spupu aq. diaorg ckp, diaorg pkai ok, molek, menjadi n macam2 lagi la.. tapi time aq pkai, dari muka aq yg da mmg de jerawat ni tapi tak byk la, sb 1st aq pkai brand sblm pkai brand yg tak menjadi ni, muka aq da memang kureng minyak n jerawat pun da ok, tapi aq balek raya baru ni, sepupu sepapat aq plak tegur muka aq ni tak ok dari sebelumn2nya.. diaorg buat aq tensen, then diaorg saran kan la aq ni pkai brand yang macam diaorg pkai, brand ....... tapi dengan malangnya, muke aq da semakin banyak bintik2 jerawat yg kuar, bukan makin elok tp makin musnah, dusta aq dibuatnya... aq frust menonggeng.. da 1 minggu aq xpkai bende allah tu, aq mmg da frust giler. skang ni aq amek inisiatif sendiri mengikut petua officemate aq, aq pkai buah limau n sapu kat muka ni, tapi tetap mcm dulu, tak berubah... ya allah, dugaan aq yg makin teruk... semua tegur muka aq.. aq ni pantang org tegur muka aq, aq mula la jadi tekanan... jadi aq mtx dengan korang semua, tolong la aq selesaikan poblem, masalah ni... aq da frust giler ni, korang tolong la bagitau aq, brand ape yg patut aq pkai r pape la petua yg menjadi... tolong ye, korang jer yang dpt membantu sbelum aq mati sb tekanan dengan muka ni... :(

1 GEDIXXX:

aFkaR'z said...

korang tu sapa melain kan kakak engkau yang sorang ni jer yang jenguk blog kau nii....

tu laa bangga sangat aku puji putih baru ni, kan dah jadi #%^$&^%

pakai loreal laa adikku... kakok mg ni duk pakai Loreal, dah selamat pun jadi cantek....