Followers

25 August 2010

CUTI RAYA

salam…

semalam membz, hari ni membosan.. so bosan2 ni aku pun nak la merajinkan diri membuat entry dibulan puasa…

aku tak tau nak cerita pasal apa, tapi bile check email ‘RASMI’ aku (for kerja sahaja) sekali tu aku dapat MEMORANDUM CUTI RAYA aku… excited gile-gile aku, laju je buka.. sekali tu…

v

v

v

v

1

HAMPEH tol.. cuti RAYA 3 hari je??? dah la termasuk dengan hari minggu dye kira… arghhhhhhhh, tak ke tensen gitu.. dah la aku ni beraya nun jauh disana… tensen2… camano tu???

NAK RAYA, NAK RAYA, NAK RAYA, NAK RAYA….

 

sekian…

1 GEDIXXX:

sWeEtdARLiNG said...

kan boleh apply cuti tambahannnn....
kakak ari ahad baru sampai spore.. takkan mira nok balik doh...

hajat nok duk lama skek denun, 19hb baru a.lan ada keje