Followers

12 August 2010

DUGAAN

salam..

semalam aku dah terlebay rajen buat entry untuk ramadhan, so aku pun jadi terlebay rajen nak blogwalking… dah p setiap2 blog tu konfem aku akan khatamkan semua entry-entry yang mane aku tak baca tak kira yang bulan lepas sekalipun…

mana-mana yang keluarkan entry makan-makan sebelum puasa ni, jadi dugaan untuk aku la yang membaca time-time bulan puasa ni.. hehehehe.. dah naseb badan..

1st aku p blog kak dee…

http://deekuntum.blogspot.com/

image MENU : PIZZA dan CHICKEN WINGS… bestnya… yummy2…

lepas tu blog……

http://sepet88.blogspot.com/

image

MENU : TAK KENALPASTI TAPI SEDAP JE TGK..

lepas tu blog……

http://espritrasp.blogspot.com/

image MENU : NASI TOMYAM DAN NASI USA (agaknya)

lepas tu blog……

http://matahati-aishahazhari.blogspot.com/

image MENU : SPAGHETTI

lepas tu blog……

http://sue5976.blogspot.com/

image

MENU : MEMANG MELAZATKAN, TAK PAYAH CAKAP LA MENU APA, TENGOK PN DAH TAU

wah bestkan, terliur-terliur… hehehehe.. petang ni buka apa plak ye… best2…

sekian…

2 GEDIXXX:

Dee said...

soalan akak? ko masak ke? ke mama ko yg masak..hahaha..selamat berpuasa ye miera..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

DEE : AKAK, SOKLAN CEPU EMAS... MAK MASAK, ORG TOLONG MAKAN JE.. HAHAHAHA...