Followers

23 August 2010

ON9 BUTIK

salam…

perempuan ni memang tak lari dari shopping kan.. nak2 aku.. dah kata perempuan, aku perempuan apa…

bualn-bulan pose ni semua orang terpk nak kan serba baru kan?? tak kecuali dengan aku.. beli beg utk raya opcos setahun sekali sb raya setahun sekali je.. nak beli itu nak beli ini.. boleh dikatakan nak perfect se perfect nya lah…

tahun ni bab2 baju ni aku terlebay perfect.. sebabnya… sebabnya baju aku terlebay banyak.. hahaha.. biasanya dalam 5.6 pasang je tapi kali ni duk buat kira-kira tolak campur darab bahagi baju aku dah cecah 10 helai

OH MY GOD!!!

aku sendiri terkejut ok, ni gara-gara p BANDUNG hari tu.. semua cantek2 mata dah kabur semua nak beli.. skli tu bile dah siap, nak gantung je baru aku kira baju aku banyak tu.. wah giler RAYA… hehehe..

nak dijadikan cerita pada tajuk ni, ari tu aku ada keluarkan entry yang aku dah tak de kawan nak p usha2 handbag n kasut tu semua kan, skli tu ingatkan decide nak amek dari on9 butik je.. adalah aku terbekenan kat 1 wedges ni, memang cantek la…

pastu aku tanya la itu ini itu ini, ok la selesai.. sebelum aku konfem kan balek nak beli wedges ni, sb aku kene buat keputusan cepat2, kasut tu sampai dalam masa 2 minggu buat aku tak sempat nak buat raya, hampeh je la kan.. aku pun niat nak tnjuk kat kakak ak kasut tu sblm deal nak beli, kakak ak pn cakp lah tak berani nak beli on9 takut keras bagai tu semua..

aku pun adalah terpk, betul jugak ckp kakak aku ni.. kalaulah keras ke apa ke, ak jugak yang tak pakai nanti.. so aku pn tanya la dye balek, just tanya je nak dapatkan kepastian kasut tu mcm mane rasa bile pakai, keras ke lembut ke, korang tau dye jawab apa???

untitled

korang ley baca sendiri apa yang aku tanya n apa yang dye jawab kat aku.. apa kes??? kat situ aku dah says sory k… bukan aku terus maen redahhhhh je p tanya… mcm ni ke layan customer… terus terbantut aku nak beli kasut kat dye, dan aku pn terus remove dye dari frenz aku..

aku ni bukan jenis yang cerewet ok.. ak ni jenis tak cerewet tapi sume orang nak membeli barang yang PERFECT bukan?? korang mesti nak kepuasan diri korang apabila membeli, tapi dye boleh jawab mcm ni kat aku??? macam-macamlah..

to BUTIK SH**** : saya tak heran la dengan barang kamo tu.. banyak lagi butik on9 nak tawarkan aku kasut2 mcm tu ok.. cubalah belajar budi bicara yang betul dengan customer.. kalau ko tak tau dimana nak belajar, ko boleh belajar ngan aku, dulu pn aku ada ajar student aku bab2 cara percakapan dengan customer.,..

last : tak tau nak ckp apa… hanya jawab OK sahaja… END…

sekian…

3 GEDIXXX:

Dee said...

kak dee lagi suka beli baju or kasut kt kedai..lebih puashati..

sWeEtdARLiNG said...

uhhh sangat sakastik.... mmg patut takyah beli ngan dia laa mira... nampak sangat kasut dia tu keras...

kakak pun duk pertikai brooch kebaya 3-tier baru ni, elok jer dia jwab... direct tanya, ringan ke, nampak murah ker... sbb dia jawab molek & jujur, aku beli jugaaa

rasp said...

i jarang nak beli online sis..
prefer beli live sbb leh raba2, pegang2, test2 gitu hehehehehe