Followers

15 January 2009

1st AWARD 2009...


ha ha ha... akhirnya, dpt jugak aq award pada tahun ni, aq ingat kakak aq da tak nk kasi da award ni kat aq... award ni untok blogger taun lepas, sb tu dpt taun ni, ibaratkan cam "ANUGERAH BINTANG POPULAR 2008".... baca punya baca punya baca punya baca punya baca punya baca, dapat jugek kat aq, tapi dapat award kene buat dengan tag bagai... adoi, rumit-rumit... takpe2 demi untok menambahkan en3 n banyak kan update, aq terima tag-menge'tag' ni.. kalo tak de tag, tak de la en3 kat blog aq... aq bukan ade story bagai.... kahkahkahkahkah... besh seyh guna ayat 'bagai' tu, tak kira tempat or masa or mane2, tak de yang marah2... sory ye, ayat sape ntah tu, aq COPY N PASTE...


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda =

SUDAH....

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda =
THE STORIES... sWeEtdARLinG

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/ hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya
=
1- Suka baca nOveL, tapi.... lambat nak boleh habes...
2- Suka makan.... nanti GEMUK!!!
3- Shopping baju, n suar skang ni...
4- Giler handbag.... nampak cantek semua NAK!!! tapi BAJET JAN 2009, da lari...
5- Ulang tayang cerita yang besh, terutama FULL HOUSE...
6- Chatting paling UTAMA!!
7- Suka intai2... syhhhhhhhhhh!!!!
8- Kumpul duit syiling... kasi banyak... sikit-sikit, lama-lama jadi bukit...
9- Buka account MYSPACE, FRIENDSTER, TAGGED n now MY BLOG (
kEhiduPan kU.....)
10- TAKUT!!!!! nak drive... (Fobia lol dengan xcdent...)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda =

Bab-bab ni aq takut sikit... sb aq baru lam ni (baru pun tak baru, jarang buka jer...) jadi tak ramai kawan2 yang de... adoi camne erk???? dah la nak 10... ADOI.....

1- Dunia Alicia!!!
2-
CORET-CORET SITI
3-
Welcome to my blog
4- the inner tots.... no one will understand
5- secawan kopi & biskut kering
6- The Kero's
7- baby girl
8- new frenz...
9- Yang minat ngan award ni, boleh jugak... ambek la, ambek la, ambek la...

10- Pembaca blog...

SEKIAN....

4 GEDIXXX:

*ayu* said...

uiikkss... salam singgah,..
singgah2 terus ada award ek? thnkies! nnt weekend ayu datang round amik ek?
:)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

*ayu* - orait...

Qaseh.Kama said...

aluuu...kita dah buatlah...ekekekekk

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

Qaseh.Kama >> ye ke?? ini mesti sweetdarling yang kasi ni...