Followers

20 January 2009

sibuk!!! sibuk!!! sibuk!!!

ya allah, sibuknya sekarang ni, tak sempat2 ak nak menyinggah kat mana2 blog... adoi, adoi, adoi..... sory la akak2, kawan2, blogger2 kalo ak tak sempat nak comment en3 korang... start dari bulan Disember 2008 sampai la sekarang ni, masih tak henti2 keje... adoi la.. ak sibuk dengan keje ofis lagi, keje umah lagi (nolong mak buat roti canai) n sibuk dengan PILIHAN RAYA KECIL baru-baru ni... setakat ni, alhamdulillah la da reda sikit tapi da reda pun letih di badan maseh tak ilang lagi pun... tapi kalo korang nak tau, walaupun lam2 sibuk ni, ak sempat lagi nak berfesyen, fesyen ak yang terbaru (org laen da lama, ak terbaru la, baru berani nak cuba...) pakai tudung macam EKIN wife MAWI tu!!! yang pakai... dulu ak tak berani coz muka ak ni bulat sangat2, last2 berani la plak... cantek!!! (cewah. perasan!!!!!) korang rasa, cantek tak???!!! sesuai tak ngan ak???!!!




Sekian...

3 GEDIXXX:

sWeEtdARLinG said...

canteknyaaaaaaaa jerawat!

ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!

Qaseh.Kama said...

cute sgt...ada imbas wajah ekin mawi...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

qaseh.kama >> wah...puji melebih ni... nak kena belanja ke?? ekekekeke...