Followers

15 November 2011

SAHABAT, SELAMAT TINGGAL..

salam..

tetiba TERRRRRRRRRAJEN nak update lagi, sebab aku rasa hal ni dah beberapi dah tertangguh sepatutnya aku keluarkan entry ni awal BULAN NOVEMBER, tapi ni dah nak tengah2 dah.. kira oklah kan..

AMPUNKAN AKU WAHAI SAHABAT.. sebab lambat keluarkan entry SELAMAT TINGGAL kat kamo..

SDC12050



kami kehilangan seorang lagi SAHABAT yang kecik molek seperti TELETUBBIES ni..

KAK ZURA, rindunya kat kamo wahai kakak.. kamolah tempat ku meluahkan perasaan, meluahkan rasa, meluahkan segala2nya..

kamolah kakak ku yang amat2 sporting, yang amat2 lucu.. walaupun kamo selalu tersasul menyebut perkataan ERROR, tapi kamo tak pernah marah atau terasa dengan KAMI yang gelak2kan kamo boleh menyebabkan kamo malu dengan kami…

KAK ZURA, kami rindu kamo.. RINDU SANGAT2.. ketika ini aku menitiskan air mata mengeluarkan entry ni, AKU TAK TIPU LANGSUNG!! rindu sangat apabila dari KITA BERLIMA, tinggal hanya BEREMPAT dan kini TINGGAL KAMI BERTIGA disini…

kawan2 makin lama, makin tak de, janganlah kamo semakin jauh hati kamo dengan KAMI ye kak..

2011-07-26 19.03.40

WE LOVE U SO MUCH KAK ZURA!!



SEKIAN…





4 GEDIXXX:

rATu kEBaYA said...

selamat tinggal kawan... tak semestinya akan dilupakan tol tak?

Pepel BoNda AmaNi said...

kak zura pegi mana???

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kak ratu kebaya : ha ah, tapi kawan kami yang mula2 dah meninggalkan kami dah lupakan kami.. sejak dari bulan puasa sampai sekg lost contact dgn kami, katanya nak jumpe sebelum raya tapi menyepi hingga skrg..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kak pepel bonda amani : kak zura pergi kerja yang luar dari bandar kuala terengganu..