Followers

11 February 2010

BOLEH TAK JANGAN GANGGU!!!

salam…

dari minggu lepas sampai la hari ini asyek kol je…

kalau orang penting-penting mcm family, member-member n terutama MAT tak pe la jugak.. ni orang yang aku tak nak dye kol tapi asyek kol tak habes2…

nak apa lagi??? aku dah tak de kene mengena dengan ko la… adoiyai..

masih tak faham-faham ke??? kalau dah tepun berkali-kali tapi tak angkat, maknanya aku dah tak nak angkat la tu.. aku tak nak cakap pape.. dah tak nak layan!!!

ko tak faham atau buat-buat tak faham???!!!

kita memang dah tak de pape urusan dah nak bincang… enough!!!

image

p/s : kepada tuan/ encik/ puan/ cik punya badan… MYRA dah tak de pape urusan lagi dengan kalian semua.. cukup lah sampai setakat ini sahaja… PLEASE, jangan ggu lagi… lagipun MYRA tak de hutang apa-apa dengan kalian sume… jadi MOHON KERJASAMA ye.. TERIMA KASIH…

sekian…

7 GEDIXXX:

rasp said...

payah gak dgn manusia yg tak reti bahsa nie kan...
isk isk isk....

sue said...

ops...bawa bersabo ye Mira...org yg mcm tu mmg x reti bahasa..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tu la pasal...
kalau kita serik dah tak nak kol sb kita bukan angkat pn..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sue : iktkan hati nak je maki2.. tapi pk sb masih waras kan??

shasha ischabella said...

baik lah puan mira ;)

hahaha!!

sape hoo xpham bhase hoo ..

IEYNA said...

sabar2...

abaikan je parasit2 yg mmg xfaham bahase itu...

be cool k :)

PikieLLe Lova said...

sbar ye dear..
msti ex kan??
hurmmm...
bese r 2..
byk2 b'sbar taw..
hope dy x gnngu kmoo lg