Followers

22 February 2010

HEPI BUFDAY KAK NGAH

salam..

cerita ni dah lama.. dah lapuk dah.. tapi disebabkan masih dalam bulan 2 nak wish jugak kat anak buah aku yang giginya rongak ni…

sian dye, aku lambat wish, sori kak ngah… “ummi” lambat wish dalam blog je, tapi real punya wish dah tunaikan pun…DSC03512 bufday dye 12hb 2.. kebetulan jatuh pada hari JUMAAT jadi tak dapat nak buat entry, coz tak de tenet.. kat TERENGGANU kan JUMAAT dan SABTU adalah hari minggu.. jadi aku tak keje, tak keje tak de entry…

hari tu jugak mak pak depa sambut bufday dye, dye duk bertenggek kat rumah aku dari pagi sampailah malam.. siap2 kelaparan lagi nunggu mak pak depa datang amek, walhal mak pak depa duk beli kek bagai konon-konon nak buat suprise… tapi memang suprise pun..

DSC03515 abaikan kaki yang kurang cantek itu ye, itu kaki kak ipar aku… korang tengok la kotak ni ha.. mak ai, besonya kek.. bukan jemput orang pun.. keluarga kitaorang je, tapi bukan ramai pun keluarga kitaorang ni ha.. hanya 7 orang je yang boleh mkn secara normal, secara tak normal budak DEBAB la…oit, bukan dye sakit la tapi sebab dye kecik lagi…DSC03524 aku dah bunyi dah ni (dalam hati) mak ai banyaknya makanan.. kek dah lah besau tambah-tambah plak ada

DSC03521 febret aku ni ha.. KFC.. otak aku dah berlegar ni, banyaknya makanan, gemuk la mak kali ni nyah oit… sekali tu dah nak start dah buka kek nak tiup lilin bagai… abang aku dah sengeh-sengeh macam kerang busuk dah time nak bukak kotak kek tu.. rupe-rupenya…….!!!!!!!!

DSC03517besar tu je kek.. aku pk besar keknya, rupanya kotak sahaja yang besar isi dalam ciput punya kecik… adoyai.. suspen-suspen.. patut la abg aku tu sengeh semeyeh mcm kerang busuk…

malam tu aku bantai 2 ketul ayam dan 1 slide cake je.. kan aku cakap aku ni mana makan banyak, tapi kalau bab ayam KFC or RANGKA AYAM… oh syokkkkkkkkkkkkkkkkk layan 2,3 ketul pun tak pe… perut aku ley muat, tapi kalau layan nasi, nak tambah pun tak ley sebab perut aku tak muat.. eh boleh gitu??? hehehehehehehe…

HEPI BUFDAY KAK NGAH

MOGA PANJANG UMUR

DAN BELAJAR RAJIN-RAJIN…

sekian…

7 GEDIXXX:

Nur -al- Ain said...

hepy bday kak ngah x)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tq makcik... from kak ngah k...

hahahhahhahaha

rasp said...

hepi belated bufday k.ngah...
hahahahaha tertipu dek kotak :D

Dee said...

happy belated birthday k.ngah..lenkali buat auto publish ye sis..hahaha..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rasp : tu la pasal, mcm ye ye je ngan kotak besar...

dee : nak buat auto publish tapi terlupa sebab hari jumaat tu jugak henfon berbunyi reminder bufday budak rongak ni...

sWeEtdARLiNG said...

hapi burfday kak ngah.. semoga tumbuh gigi

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sWeEtdARLiNG : hahahahaha... ye kabo gg ye tumbuh dah sikit...