Followers

18 February 2010

MOHON BANTUAN

salam… (STICKY MODE, ENTRY BARU DIBAWAH)

pagi2 ni aku layan blog, macam biasa terjah blog korang then tinggalkan jejak sedikit sebanyak n paling utama klik2..

sekali tu aku terbaca di blog SIS RASP pasal “... Untukmu Baby Ammar ...”

iklan bantuan ni di keluarkan oleh keprihatinan NUFFNANG dan jugak BLOGGER yang laen…

aku sendiri terpanggil mengenai bantuan ini.. sungguh menyedihkan dan menyayat hati..

image cute kan ADIK AMMAR ni.. macam chinese je..

imagewalaupun sakit tapi masih mampu lagi tersenyum..

dan paling menyedihkan aku apabila aku buka blog MAMA ADIK AMMAR dan membaca kisah ADIK AMMAR sendiri dan melihat gambar-gambar ADIK AMMAR dalam keperitan hidup… yang paling menyentuh perasaan aku apabila tengok gambar ni…

image sedaykan dengan wayar bagai

bagi pembaca-pembaca blog aku, tak kira kamu seorang blogger atau seorang pembaca yang setia.. sama-samalah kita hulurkan bantuan kepada ADIK AMMAR…

sumbangan ikhlas peribadi anda boleh didermakan di akaun MAMA ADIK AMMAR

~ Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank)

sumbangan anda perlu didermakan sebelum berakhir 17hb Februari 2010 (RABU) kerana pembedahan adik AMMAR akan dijalankan pada 22hb Februari 2010 (ISNIN)

imageSetiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menjana RM1 kepada ADIK AMMAR

p/s : marilah sama-sama kita membantu.. BANTUAN yang korang hulurkan hanya ALLAH S.W.T yang membalasnya.. sama-samlah kita berdoa SEMOGA ADIK AMMAR DAPAT SIHAT KEMBALI SEPERTI KANAK-KANAK YANG LAEN…

TERIMA KASIH DIATAS SUMBANGAN IKHLAS ANDA KEPADA ADIK AMMAR…

sekian…

5 GEDIXXX:

Dee said...

sama2 menderma ye..

rasp said...

sis thx ek for this...
ekceli kan...i ada nak buat lagi satu n3 pasal adik ammar...
tapi lum terbuat laaaa...
ada latest update...
u gi lah tgk kat nuffnang...
gud news...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

dee : sama2 lah kita menderma ye..

rasp : yea2 dah tgk pasal dye dah dapat kumpul wang tu kan??

ni pun baru terpk nak update kisah adik AMMAR

sWeEtdARLiNG said...

adik ammar dah dapat sponsor dari IJN

PikieLLe Lova said...

nk derma xde duit r cyg..
elle juz ley sdekah kn doa je utk dy..
hope doa elle d'mkbulkn..
kte doa sme2 k..
amin~~